VIDEO: / 12 kontroverznih Barceloninih penala!

Velikih deset bodova prednosti Reala u odnosu na Barcelonu, očito su trn u oku navijača katalonskog ponosa.

6.3.2012.
12:58
VOYO logo

U 26. kola španjolskog prvenstva Katalonci su se često žalili na suđenje, a prigovora su imali i nakon posljednjeg susreta, protiv Sportinga. Tada su najglasniji bili zbog isključenje Gerarda Piquea. Međutim, to isključenje toliko nije utjecalo na rezultat, jer je na kraju Barcelona pobijedila 3:1 i zaostatak za Realom ostao je deset bodova. Navijače katalonskog ponosa puno više smeta činjenica da ove sezone za njihove ljubimce nije dosuđeno čak 12 očitih jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca je prvi put oštećena u rujnu protiv Valencije. U remiju 2:2 sudac navodno nije sudio čak dva kaznena udarca za Katalonce. Sljedeći put na štetu igrača Pepa Guardiole greška se dogodila u minimalnim pobjedama protiv Sportinga i Racinga.

Greške na račun Katalonaca dogodile su se još u remijima protiv Espanyola i Villarreala, kao i pobjedama protiv Betisa, Sociedada te Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Barceloni dosuđeno svih 12 sumnjivih jedanaesteraca, oni bi danas imali šest bodova više i utrka za naslov prvaka svakako bi bila zanimljiva. Ovako, njihovi navijači moraju se nadati da će Real posustati i da će ih uspjeti prestići do kraja prvenstva na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo