šestomjesečna posudba / Victor Valdes karijeru nastavlja u Standardu, igrači iz digli glas protiv njega

Image
Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL

Trener Yannick Ferreira je izuzetno ponosan što je iskusni španski golman pojačao njegovu ekipu, no u ime svih igrača se obratio krilni napadač Mathieu Dossevi

24.1.2016.
16:51
Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji vratar Barcelone i španjolske reprezentacije Victor Valdes karijeru nastavlja u Standardu iz Liegea, nakon što je Manchester United pristao na šestomjesečnu posudbu. 

Valdes (34) se u Manchester Unitedu nije uspio izboriti niti za status pričuvnog vratara pokraj David De Gee i Argentinca Sergia Romera, pa je Španjolac za klub s Old Trafforda skupio samo dva nastupa. Nakon što je u Barceloni osvojio čak 21 naslov, Valdes je odlučio otići, a jako ga je unazadila ozljeda i potom operacija koljena. Za Španjolsku ima 20 nastupa i naslov svjetskog prvaka. U Liegeu će mu suigrač biti Zadranin Ivan Santini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Yannick Ferreira je izuzetno ponosan što je iskusni španski golman pojačao njegovu ekipu, no u ime svih igrača se obratio krilni napadač Mathieu Dossevi.

"Nema sumnje da je Victor Valdes odličan golman, ali nisam siguran da nam je potreban. Svi igrači smo složni da imamo odličnog golmana u liku Guillaumea Huberta i mislimo da nam Valdes zaista ne treba. Samo zahvaljujući Hubertu imamo priliku plasirati se u finale Kupa, a zbog njega smo napredovali i na prvenstvenoj tabeli. Zato nam nije jasno zašto je Valdes doveden i zašto žele Huberta skloniti sa gola?", poručio je Dossevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo