VEZNJAK IMA PRILIKU UČINITI NEŠTO ŠTO DOSADA NIJE NITI JEDAN HRVAT, A NJEGOV BIVŠI TRENER KAŽE: / 'Očekivao sam da će napraviti više'

Image
Foto: AFP

Borba za novi europski trofej

29.5.2019.
8:31
AFP
VOYO logo

U srijedu će Arsenal i Chelsea od 21 sat igrati finale Europske lige. U početnom sastavu Chelseaja najvjerojatnije bit će hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji će imati priliku postati prvi Hrvat koji je četiri uzastopne sezone osvajao europske trofeje.

Image
Foto: PIXSELL

Mateo Kovačić

Svoja razmišljanja o 25-godišnjem veznjaku podijelio je nekadašnji strateg zagrebačkog Dinama Vahid Halilhodžić koji je Kovačića trenirao u aktualnom hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je sjajan dečko i na terenu i izvan njega. Igrački je pokazivao puno toga, zbog toga sam možda i očekivao da će napraviti više nego je napravio dosad, da će biti u prvom planu nekog velikog kluba jer on ima kapacitete za to', izjavio je Halilhodžić za Večernji list.

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Hladika

Vahid Halilhodžić

Kovačić je, bez sumnje, izuzetno talentiran igrač, ali mu se čest predbacuje da se nije razvio i u potpunosti iskoristio svoj potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Morao bi popraviti statistiku'

'Očekivao sam da će Kovačić imati značajniju ulogu u Chelseaju. Znam kakav je igrač i što može, možda sam zato očekivao više od njega u dosadašnjem dijelu karijere.'

'Dosadašnji mi je dojam da mu je falilo konkretnosti. Kao vezni igrač, a pogotovu kad ima ulogu ofenzivnog veznog, morao bi popraviti svoju statistiku, mora više golova zabijati, više asistirati, biti u prilikama, ulaziti u završnicu', zaključio je Vaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo