VERBALNI RAT TRENERA TOTTENHAMA I UNITEDA: / Solskjaer nikako se ne slaže s Pochettinovim izlikama oko osvajanja trofeja

Image
Foto: AFP

U Engleskoj je nastao verbalni rat između trenera Tottenhama i Manchester Uniteda

29.1.2019.
10:58
AFP
VOYO logo

Tottenham Hotspur će najverojatnije i ovu sezonu završiti bez osvojenog trofeja, nakon što su unutar tjedan dana eliminirani iz oba engleska kup natjecanja.

Nogometaši Mauricija Pochettina poraženi su u polufinalu Liga kupa od Chelseaja nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca, a nakon toga ih je Manchester United izbacio i iz FA Kupa. S obzirom da su već eliminirani iz Lige prvaka, a u domaćem prvenstvu imaju ogroman zaostatak za Liverpoolom, Spursi će i dalje čekati na trofej kojeg su posljednji puta osvojili prije više od 10 godina (Liga kup 2008.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne slažem se s tim da će osvajanje trofeja pomoći klubu, makar ljudi oko toga debatiraju konstantno", rekao je Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbitnija stvar je biti konzistentan i ostati u prve četiri momčadi prvenstva", bio je jasan Argentinac oko svojih prioriteta.

Solskjaer se ne slaže s Pochettinom

Međutim, s tim se ne slaže novi trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer. "Moramo se boriti u Ligi prvaka, moramo se boriti i u FA Kupu. Ne možemo se fokusirati samo na prve četiri pozicije i kvalifikacije za Ligu prvaka, to nije dovoljno", rekao je Norvežanin koji se očito ne slaže s Pochettinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo