VERBALNI RAT / Legendarni kapetan Vatrenih se obrušio na bivšeg suigrača

Kritika Zvonimira Bobana na igru Milana nakon njihovog nedjeljnog remija protiv Sampdorije potaknula je verbalni rat bivšeg kapetana Vatrenih s trenerom Rossonera Pippom Inzaghijem.

13.4.2015.
20:03
VOYO logo

Nekad su Boban i Inzaghi zajednički dijelili svlačionicu, ali danas je Hrvat stručni sukomentator Sky Italije i ne libi se oštro kritizirati igru bivšeg kluba.

"Problem je taj što Milan ima uistinu osrednje igrače. Gotovo je nemoguće sastaviti momčad s tim igračima. Ne razumijem što oni mogu ponuditi. Također, Inzaghi nema sjajan plan igre, ali i jako ih je teško natjerati ih da rade zajedno. Pomalo djeluju kaotično, jako je teško", rekao je Boban, čiju izjavu prenosi portal Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inzaghi je ekspresno reagirao na kritike i stao u zaštitu svoje momčadi: "Mi smo očito gledali dvije različite utakmice. Da je Mihajlović (Sampdorijin trener) zamijenio klupe u drugom poluvremenu, Boban bi rekao da smo igrali dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom poluvremenu ste igrali dobro, ali Sampdorija je bila jako loša. Ne? Onda mislim da imate jedinstven i neobičan stil. Nakon ove utakmice shvatio sam pravu vrijednost ove Milanove momčadi. Biti zadovoljan nakon ovakve utakmice zaista je teško", završio je Boban.

Inače, spomenuta utakmica između Milana i Sampdorije na San Siru završila je podjelom bodova 1:1. Na ljestvici Milan zauzima tek osmo mjesto osam kola prije kraja, a od europskih pozicija udaljen je velikih sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo