BRAVO! /

Velikodušni potez Nijemaca: Vuškovićev klub ponudio mu je ugovor na kraju suspenzije

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je izuzetno izazovno za Marija i njegovu obitelj. Njegova odlučnost i energija tijekom razgovora ostavili su nas bez riječi

9.9.2024.
12:10
Profimedia
VOYO logo

Iz Njemačke stiže neočekivana, ali izuzetno pozitivna vijest – Mario Vušković će ostati član HSV-a iako mu je Sportski arbitražni sud zabranio igranje nogometa sve do 2026. godine. Naime, klub će prekinuti važeći ugovor s njim sporazumno, a novi ugovor bit će potpisan nakon što istekne suspenzija.

Image
SKANDAL /

Trener utrčao na travnjak pa pomeo protivničkog igrača, a kasnije i objasnio zašto

Image
SKANDAL /

Trener utrčao na travnjak pa pomeo protivničkog igrača, a kasnije i objasnio zašto

"Svjesni smo koliko je teško vratiti se u profesionalni sport nakon četverogodišnje zabrane, ali vjerujemo da Mario ima vještinu i snagu da se ponovno afirmira. Podržavat ćemo ga kroz cijeli proces i pružiti mu svu moguću pomoć", izjavio je član uprave Stefan Kuntz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eric Huwer, još jedan od ključnih ljudi kluba, dodao je:

"Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je izuzetno izazovno za Marija i njegovu obitelj. Njegova odlučnost i energija tijekom razgovora ostavili su nas bez riječi. Iako prihvaćamo odluku CAS-a, nastavljamo se boriti protiv dopinga, ali i dalje imamo određene sumnje u valjanost optužbi protiv njega, čak i nakon što smo detaljno proučili presudu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez HSV divna je gesta koja se u današnje vrijeme ne viđa često, pa nije teško pretpostaviti da će Vušković, jednom kad se vrati na teren, uzvratiti istom mjerom znajući da mu u klubu uvijek "čuvaju leđa".

"Dajem sve od sebe kako bih se vratio bolji nego ikada. HSV mi je više od kluba ili poslodavca, što su dokazali i kada su me iznenadili posjetom u Splitu. Vjeruju u mene, a ja vjerujem njima. Ne mogu dovoljno izraziti svoju zahvalnost", rekao je Mario za službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo