VIDEO: / To je ludnica! Pogledajte kako u Bosni 'nitko nije normalan'

Ogromno slavlje nastalo je u Bosni i Hercegovini kada su Zmajevi osigurali povijesni plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Cijela nacija je izašla na ulice...

16.10.2013.
9:56
VOYO logo

Iako je daleko prošla ponoć, oko 50.000 navijača bilo je na ulicama Sarajeva, a svi oni su željeli dočekati svoje heroje. Igrači i stručni stožer su na povratku imali konferenciju za novinare, gdje su igrači otpjevali izborniku Sušiću pjesmu "O, Safete Sajo Sarajlijo".

"Većina ovih igrača koje ovdje vidite neće igrati u Brazilu. Mnogima je ovo bila oproštajna utakmica zbog neprimjerenog ponašanja u avionu", šaljivo im je odgovorio izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši su iza dva ujutro se pojavili u centru glavnog grada BiH, a tada je počela spektakularna bakljada. Zapaljeno je na desetine baklji, bila je to noć kakvu Bosna i Hercegovina nije doživjela.

//www.youtube.com/embed/RVYKiXrw-hk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači i okupljena masa su oduševljeno navijali, a hit pjesma ulicama Sarajeva bila je - 'Ovdje nitko nije normalan'. Baklje su palili i igrači na balkonu. Slavilo se u brojim gradovima BiH, ali i u regiji. Nezapamćeno slavlje bilo je i u Srbiji. Novi Pazar je 'gorio', organiziran je i vatromet, a pjesma je odjekivala i u Skopju, Beču...

Možemo samo čestitati susjedima na povijesnom uspjehu i nadati se da se vidimo u - Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/rjUcbD7Lcj4

//www.youtube.com/embed/8wT4C0eA5Rw

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo