TRANSFER GODINE / Bjelici stiže kapitalac, Real i Juve su se otimali za njega, a pamte ga i na Maksimiru

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Veliko pojačanje Osijeka za nastavak sezone, stiže igrač za kojeg su Real i Juventus trebali isplatiti 100 milijuna eura

14.1.2022.
18:43
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, već neko vrijeme priča o velikim pojačanjima koja bi trebali stići na Gradski vrt, a čini se kako bi mu se uskoro mogla ispuniti želja.

U Osijeku su skrivali tko im je meta, ali su ih razotkrili portugalski mediji. Naime, oni neće čekati da službeno dođe do transfera, pa su tako otkrili o kojem se igraču radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je igrač Benfice, Francisco Reis Ferreira, popularan i kao Ferro. Portugalski branič je s 14 godina stigao u slavni klub te je kroz B momčad stigao do prve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj stasiti branič ima 24 godine i visok je 1,93 te bi trebao ojačati već ionako jaku obranu Osijeka. Za Benficu je skupio ukupno 65 nastupa te je postigao četiri pogodaka.

Drugu polusezonu prošle godine odradio je na posudbi u Valenciji, a kao mladiću su mu predviđali fantastičnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamte ga na Maksimiru

Dobro ga se sjećaju i na Maksimiru s obzirom na to da je bio strijelac protiv Dinama u osmini finala Europa lige prije tri sezone, a navodno su Portugalci od Real Madrida i Juventusa tražili 100 milijuna eura za njegove usluge prije svega dvije godine!

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ove sezone bio je ozlijeđen te je ispao iz Benficinih planova te se posudba čini kao najbolji potez za mladog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su za njegove usluge bili zainteresirani i klubovi iz MLS-a i Turske te ruski Khimki, ali čini se da se odlučio za Hrvatsku i Osijek. Ferro bi u Osijeku na posudbi trebao ostati sve do ljeta 2023. godine.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo