VELIKO IZNENAĐENJE NA POMOLU: / Nasljednik Wengera u Arsenalu trebao bi postati Željko Buvač

Image
Foto: AFP

Izgleda da je u ovom trenutku, najbliži klupi Arsenala Željko Buvač

1.5.2018.
14:25
AFP
VOYO logo

Britanski mediji su se raspisali, a kladionice su spustile koeficijente. Prvi favorit za klupu Topnika je srpski stručnjak Željko Buvač. Dugogodišnji pomoćnik Jurgena Kloppa, nakon 17 godina napustio je njemačkog trenera, a sada izgleda da je razlog njegovo preuzimanje londonskog velikana.

KLOPPA USPOREDIO S TRENERSKOM INSTITUCIJOM: Ovo je najveći kompliment, Nijemac u istoj rečenici s ocem kultne izjave o nogometu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Praktički preko noći, Buvač, kojeg mediji nazivaju "Kloppovim mozgom" je na listi kandidata preskočio velika trenerska imena i sada je prvi favorit. Iza njega su redom Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti, Luis Enrique, Brendan Rodgers i Mikel Arteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vodeći britanski mediji prenijeli su ovu vijest, koju je prvo objavila Pravda. Isti je portal prvi u Europi objavio prije nekoliko godina kako Buvač s Kloppom sjeda na klupu Liverpoola, nekoliko dana prije svih vodećih medija.

Wenger je nedavno objavio kako nakon 22 godine odlazi iz Arsenala, a kako piše Pravda, nekadašnji as banjalučkog Borca puni baterije u rodnom kraju, a onda odlazi u najveći izazov karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo