VELIKI ŽUTI JE TRAUMATIZIRAO SUPARNIKE: / Ovaj video dočarava svu genijalnost čovjeka koji je je igrao drugačije od drugih

Image
Foto: Screenshot

Prosinečki - posljednji nogometni romantičar

20.4.2019.
16:27
Screenshot
VOYO logo

Svaki put kad gledamo velikog Roberta Prosinečkog kako je nekad žario i palio svjetskim travnjacima, ostanemo impresionirani njegovim umijećem driblinga i tehnikom. Tako je bilo i ovog puta. Malo smo surfali internetom i You Tube bespućima, te naišli na video dolje koji smo jednostavno morali podijeliti s vama.

Image
PROSINEČKI PO TREĆI PUT NA OPERACIJI: /

Situacija nije dobra, Žuti se upravo nalazi u Zagrebu

Image
PROSINEČKI PO TREĆI PUT NA OPERACIJI: /

Situacija nije dobra, Žuti se upravo nalazi u Zagrebu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu su bravure Žutog u dresu Hrvatske, Seville, Barcelone, Reala, Crvene Zvezde. Da, potpis je i više nego jasan. Može se vidjeti zašto je sadašnji izbornik reprezentacije BiH bio je jedan od najtalentiranijih nogometaša Balkana ikad. Svojim driblinzima traumatizirao je suparnike.

Blistava karijera

Podsjetio nas je video na njegovu blistavu karijeru od Dinama i Zvezde do Reala i Barcelone, te povratka preko Liegea, Portsmoutha, Ljubljane pa natrag u Zagreb. Inače, Prosinečki je u ponedjeljak po treći put operirao tanko crijevo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je hospitaliziran 22. studenog prošle godine na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nakon bolova u trbuhu. Liječnici su tijekom operacijskog zahvata 23. studenog zaključili kako se radi o problemima s tankim crijevom, a operacija je trajala četiri sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi sa zdravljem

Nakon zahvata su ga odveli na odjel intenzivne njege i tamo je trebao biti sedam dana. Stanje mu se poboljšavalo i izgledalo je kao da će Žuti ubrzo ići kući. Bio je i prvi put otpušten s odjela intenzivne njege, ali onda je uslijedio novi problem.

Rana mu je sporo zarastala pa je opet morao pod nož 1. prosinca i opet je vraćen na Intenzivnu. Ta je operacija bila samo rutinska, a Prosinečki se nakon nje oporavio i pušten je na kućno liječenje 14. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo