OŽIVLJAVANJE KARIJERE / Veliki transfer za već pomalo zaboravljenog Tina Jedvaja. Naslijedit će legendarnog Vatrenog u slavnom klubu

Image
Foto: Profimedia

On je jedna od prvih akvizicija novog sportskog direktora, uglednog Ralfa Rangnicka

24.7.2021.
20:11
Profimedia
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac, koji je naglo pao u zaborav nakon što je godinama bio standardni član Vatrenih, Tin Jedvaj, nakon sedam godina napustio je Njemačku i prešao je u ruski Lokomotiv iz Moskve.

"Tin Jedvaj prešao je u Lokomotiv iz Moskve. Hvala na tvom vremenu u Leverkusenu. Želimo ti sve najbolje u budućnosti", obznanio je tako njegov bivši klub Bayer Leverkusen na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslijedio legendarnog Vatrenog

Lokomotiv je platio Jedvaja četiri milijuna eura, prema Transfermakrtu, a on je jedna od prvih akvizicija novog sportskog direktora, uglednog Ralfa Rangnicka, koji je nedavno preuzeo kormilo kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedvaj će tako naslijediti legendarnog Vatrenog, Vedrana Ćorluku koji se umirovio koncem prošle sezone i prešao u stručni stožer Zlatka Dalića.

Jedvaj je još uvijek vrlo mlad, pogotovo za stopere, tek mu je 25 godina i još uvijek stigne oživjeti karijeru i možda se čak vratiti u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo