VELIKI TRANSFER ZA TALENTIRANOG MLADOG VATRENOG: / Bivša zvijezda Hajduka nastavlja karijeru u slavnom španjolskom klubu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prošlu sezonu proveo na posudbi u belgijskom Oostendeu, ali na njegovu žalost dio sezone nije bio u kadru zbog ozljede

31.8.2020.
22:41
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši mladi nogometaš Hajduka, mladi hrvatski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, Ante Palaversa, nastavit će karijeru u slavnom španjolskom klubu Getafeu.

Palaversa je prošlu sezonu proveo na posudbi u belgijskom Oostendeu, ali na njegovu žalost dio sezone nije bio u kadru zbog ozljede. Nakon povratka Palaversa je ostatak sezone igrao, ali opet na njegovu žalost Oostende je igrao katastrofalno i uglavnom je nizao poraze pa se mladi Hrvat baš i nije pretjerano proslavio. A da stvar na kraju bude gora, Belgija je zbog pandemija koronavirusa prekinula i završila svoje prvenstvo još proljetos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Genk's Patrik Hrosovsky and Oostende's Ante Palaversa fight for the ball KV Oostende v KRC Genk, Jupiler Pro League football, Ostend, Belgium - 07 Mar 2020,Image: 507428601, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

No, odlazak u jednu od hit-momčadi Primere svakako je korak dalje za Palaversu. Ipak riječ je o klubu koji igra u "ligi pet" i koji je prošlu sezonu završio na osmom mjestu lige, ali s tek dva boda zaostatka za mjestom koje vodi u Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo