VIDEO: / POTRESI NA POLJUDU 'Dok sam ja tu, njega neće biti'

17.4.2015.
11:42
VOYO logo

Podsjetimo! Situacija između Maloče i Vučevića započela je još u utorak kada je s treninga Vučević poslao kapetana Hajduka prije vremena u svlačionicu nakon što je bespotrebno napucao loptu. U srijedu popodne je, pak, Vučević vratio Maloču na trening, da bi u četvrtak popodne stigla neočekivana vijest kako zbog nediscipline i nezalaganja izbacuje Maloču u drugu momčad Hajduka.

Odmah su se pojavile špekulacije o sukobu između kapetana i trenera Hajduka, a Vučević je odlučio prokomentirati svoj iznenađujući potez uoči Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke u subotu na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinio sam to jer nisam bio zadovoljan njegovim igrama ni pristupom", kazao je Vučević za Dalmatinski portal, te dodao:

"Za mene je to čvrsta odluka, dok sam ja tu, njega neće biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže i da je reakcija suigrača bila pozitivna nakon te odluke...

"Istina, dugo smo boravili na stadionu, vladala je disciplina i dobro smo radili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedisciplinu su pokazali i Sušić i Milevski.

"Kažnjeni su, dogodilo se što se dogodilo, riješeno je i ostalo je u četiri zida".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk se, tako, našao u problemima. Jer, Riječanima će se suprostaviti bez ozlijeđenog golmana Lovre Kalinića, kartoniranih Sušića i Vršajevića, te sad i bez Maloče. No, novi trener Hajduka ne misli stati sa svojim planovima skovanim još na funkciji sportskog direktora. Stoga, za Vučevića u prvoj momčadi nema mjesta za neke igrače. Nije spominjao koje, ali za Maloču se sad zna da se ne uklapa u njegove planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Rijeke ćemo, stoga, gledati u dresu Hajduka tri debitanta. S Grbićem na vratima, te Tudorom i Juranovićem u igri. Samoubilački potez Vučevića? Možda, no on se ne boji...

"Nimalo se ne plašim. Da je bilo po mome Grbić bi branio već protiv Vinogradara. Želim ostaviti čistu situaciju iza sebe i mlade igrače s iskustvom nastupanja u prvoj momčadi. Vlašića i Balića smatram svojim projektima, produžili smo im ugovore i oni su klupska budućnost, nemojte se iznenaditi ako vam Fran Tudor bude otkriće, a za mene je i Puljić pravi igrač", objasnio je Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo