DALIĆU, POŽURI / Veliki preokret na pomolu! Dinamova zvijezda možda ipak neće među Vatrene? Oglasio se izbornik njegove 'druge domovine'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Ralf Rangnick, tvrdi da to nije istina i da Ljubičić i dalje razmatra opciju igranja za Austriju

25.10.2022.
12:09
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nedavno se zavrtjela priča u medijskom prostoru kako je Dinamova nova zvijezda, Robert Ljubičić, na korak do poziva u reprezentaciju Hrvatske, odnosno, kako je za nju odlučio igrati.

Međutim, austrijski izbornik, Ralf Rangnick, tvrdi da to nije istina i da Ljubičić i dalje razmatra opciju igranja za Austriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu vam samo reći da nije istina ono što piše u hrvatskim novinama. Jednostavno, Robert to nije odlučio. Pretpostavljam da će još malo razmisliti o svemu. On zna da mi računamo na njega i da ćemo ga pozvati", rekao je Rangnick u razgovoru za Servus TV i onda otkrio zašto tako misli.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zašto bi trebao igrati za Austriju?

"Veća je mogućnost za njega da zaigra za Austriju na velikim natjecanjima. U hrvatskoj reprezentaciji puno je veća konkurencija na poziciji lijevog bočnog. Vidim ga kao ofenzivnog lijevog bočnog u formaciji 3-5-2. On ima kvalitetu za odigrati tu ulogu", pojasnio je Rangnick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude bolje, Robertov brat Dejan Ljubičić igra za Austriju i član je njemačkog Kolna, te je za reprezentaciju odigrao protiv Francuske u Ligi nacija, dok je protiv Hrvatske bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo