KAŽU DA JE NOVI MODRIĆ / Veliki preokret kod transfera supertalentiranog mladog Hrvata. Njemački div uvjerava: 'Mi s njim nismo potpisali ugovor'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Njemački mediji tvrde kako od tog posla, za sada, nema ništa

8.9.2021.
12:59
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Proteklih se dana po hrvatskim medijima proširila senzacija u kojoj se tvrdilo da najtalentiraniji mladi igrač Prve HNL, nogometaš kojeg su neki proglasili "novim" Lukom Modrićem, Lovro Zvonarek iz Slaven Belupa, potpisuje za Bayern Munchen. Pisalo se o tome kao o gotovoj stvari, da je Zvonarek već njihov igrač i da će odraditi sezonu na posudbi u Slaven Belupu te da će na ljeto preseliti u Munchen.

Pisalo se da je Slaven trebao dobiti odštetu od 1.8 milijuna eura plus još bonusi kojima bi transfer na kraju mogao doseći i 4.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, njemački mediji tvrde kako od tog posla, za sada, nema ništa. Bayern je, pišu tamošnji mediji, nije potpisao ugovor sa Zvonarekom niti je transfer privršen. Direktor Bayernove škole Jochen Sauer za minhenski Abendzeitung otkrio je kako Zvonarek nije potpisao ugovor s Bayernom.

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Transfer na zimu?

"Niti smo potpisali ugovor, niti je igrač prošao liječnički pregled. Bio je na probi i bio je vrlo dobar. Jako je zanimljiv igrač, ali prijelazni je rok gotov i moramo vidjeti postoji li uopće mogućnost dovesti ga", rekao je Sauer za Abendzeitung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako njemački mediji naglašavaju kako bi se transfer Zvonareka ipak mogao realizirati u zimskom prijelaznom roku, a Bayern osim njega skautira i mladog Justina Chea, Amerikanca iz FC Dallasa koji je Bayernov partnerski klub i koji je već bio na posudbi u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo