VELIKI OBRAT: / Perišićeva budućnost nije onakva kakvu mu proriču Talijani

Image
Foto: AFP

Suprotno izvještajima talijanskih medija koji ga smještaju u Inter, čini se da budućnost hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića nije na Apeninskom poluotoku.

13.6.2015.
17:50
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, talijanski je Sky Sport posljednjih dana intenzivno izvještavao da Nerazzurri silno žele dovesti Perišića, te da je posao blizu realizacije. Wolfsburg je, prema tom izvoru, trebao dobiti 15 milijuna eura odštete.

No, od svega toga, čini se, neće biti ništa. Naime, kako je u izjavi za Bild istaknuo sportski direktor Wolfsburga Klaus Allofs, uskoro kreću pregovori oko produljenja Perišićeva ugovora koji vrijedi do 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mancini se s pravom bojao

"Čim se vrati u Wolfsburg, krećemo s pregovorima. Već smo tijekom sezone obavili preliminarne razgovore. Ivan je u sportskom smislu jako napredovao", otkrio je Allofs.

Tener Intera Roberto Mancini prije nekoliko je dana priznao da mu se Perišić iznimno sviđa, ali je dodao i da Wolfsburg nije klub koji mora prodavati igrače da bi preživio, što je prepreka transferu. Čini se da je bio u pravu, a Perišićev ostanak u Wolfsburgu se čini logičnim i zbog činjenice da će Vukovi igrati Ligu prvaka za razliku od Intera kojeg nema u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo