VELIKI LJUPKO PETROVIĆ NAKLONIO SE OSJEČANIMA: / 'Mislim da su oni sad u Hrvatskoj drugi tim iza Dinama, ako ne i prvi...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Najveći uspjeh u karijeri ostvario je kao trener Crvene zvezde osvojivši europski naslov 1991.

2.8.2019.
8:34
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka nisu se uspjeli plasirati u treće pretkolo Europske lige nakon što su pred 7.200 gledatelja na stadionu Gradski vrt izgubili od sofijskog CSKA sa 3-4 nakon izvođenja jedanaesterac

Image
TRENER OSIJEKA POKLONIO SE IGRAČIMA: /

Ovo dira ravno u srce; 'Tješili smo ih, bilo je i suza, no moraju znati jedno...'

Image
TRENER OSIJEKA POKLONIO SE IGRAČIMA: /

Ovo dira ravno u srce; 'Tješili smo ih, bilo je i suza, no moraju znati jedno...'

Ovaj susret bio je i povratak Ljupka Petrovića u Gradski vrt. Srpski stručnjak je preuzeo bugarsku momčad nakon otkaza Dobromiru Mitovu početkom sezone. Prvi susret s Osijekom bio mu je premijera, a u drugom je sa 2-1 pobijedio gradske suparnike Slaviju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac u povijesti

Petrović je najbolji strijelac u povijesti Osijeka sa 139 golova, a najveći uspjeh u karijeri ostvario je kao trener Crvene zvezde osvojivši europski naslov 1991.

"Sretan sam što sam ponovno u Osijeku, u gradu u kojem sam živio 25 godina i u kojem sam proživio puno lijepih trenutaka. Najljepše godine prošle su tu pa možete misliti kakvo sam imao opterećenje“; kazao je na početku presice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Drago mi je što sam ga imao za protivnika, mladi su, ambiciozni, znaju igrati. Meni je žao što su oni ispali, da smo mogli oboje proći, bilo bi najbolje. Ovaj tim je nezasluženo ispao. Igrali su dobro i u Sofiji i ovdje. Čestitam mladićima, neka nastave tako. Možda je baš na penalima došla do izražaja mladost. Strah. Moji igrači su nešto rutiniraniji", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me Osijek iznenadio. U prvom poluvremenu igrao je bolje nego mi. Nismo stajali dobro, imali smo problem s desnom stranom. Osijek je prijetio da riješi utakmicu u prvom poluvremenu. Čini mi se da su potom malo stali, možda su se sami uplašili da iz kontre ne dobiju gol, onda ne bi mogli dalje. Oni su pazili na sebe, mi sebe, iskustvo je pobijedilo“,prokomentirao je.

"Mislim da je Osijek sad u Hrvatskoj drugi tim iza Dinama, ako ne i prvi“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo