VELIKI DERBI IZNENADA ODGOĐEN ZBOG KORONAVIRUSA: / Arsenalovi igrači družili su se s krivim čovjekom

Image
Foto: Profimedia

Novi termin odigravanja derbija Manchester City - Arsenal zasad nije poznat

11.3.2020.
9:09
Profimedia
VOYO logo

Veliki premierligaški derbi između Manhester Cityja i Arsenala, koji se trenao odigrati u srijedu na Etihadu, odgođen je do daljnjeg zbog koronavirusa. Međutim, razlog je pomalo neobičan. Naime, igrači Arsenala družili su se prije dva tjedna sa šefom Olympiacosa, Evangelosom Marinakisom, koji je u utorak priznao da boluje od smrtonosnog virusa.

Marinakis je preko svog Instagram-profila otkrio da boluje od koronavirusa i da će do daljnjeg biti u izolaciji te da se osjeća dobro, ali sada u karantenu moraju baš svi s kojoma se Marinakis družio posljednjih dana, uključujući i igrače Arsenala koji su s grčkim klubom igrali u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

A file picture taken on September 17, 2013 in Piraeus of Evangelos Marinakis, the president of reigning champions Olympiakos, the club from the port of Piraeus. A Piraeus prosecutor on March 23, 2018 brought charges of drug trafficking and financing an illegal enterprise against the shipowner and businessman Vangelis Marinakis in connection with the Noor 1 heroin smuggling case. / AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI

"Igrači će ostati kod kuće dok ne istekne 14-dnevni period izolacije. Četiri člana Arsenalovog stožera koji su sjedili blizu gospodina Marinakisa tijekom utakmice također će ostati kod kuće do ne prođe 14 dana. Razočarani smo ovakvim raspletom, posebice zbog naših navijača koji su večeras trebali doći u Manchester", piše u Arsenalovom priopćenju.

Novi termin odigravanja derbija Manchester City - Arsenal zasad nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo