Veliki Bilićev adut napustio Dinamo i ide u Španjolsku

Hrvatski vezni nogometaš Tomislav Dujmović prvo je siječanjsko pojačanje Reala iz Zaragoze, posljednjeplasiranog kluba Primere, piše Marca.

10.1.2012.
12:31
VOYO logo

Madridski dnevnik piše da je predsjednik aragonskog kluba Agapito Iglesias postigao sporazum s 30-godišnjim hrvatskim reprezentativcem, koji još samo mora staviti formalan potpis na ugovor.

Dujmović u Španjolsku dolazi iz moskovskog Dinama, s kojim je ugovor imao do lipnja 2013. godine. Kako je ove sezone ispao iz prve momčad, klub mu neće stvarati probleme oko novom angažmana. Detalji ugovora s njegovim novim klubom nisu poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim hrvatskog veznjaka, Zaragoza se do kraja siječanjskoga prijelaznog roka namjerava pojačati Joseom Marijom Gutierrezom Gutijem, nekadašnjim sjajnim veznjakom Reala, a kao kandidati za jačanje momčadi također su se navodili Argentinac Andres D'Alesandro i Španjolac Adrian Colunga.

Zaragoza je nakon 17 odigranih kola u Primeri uvjerljivo posljednjeplasirana na ljestvici 20 prvoligaša s 10 bodova, pet manje od pretposljednjeg Sportinga iz Gijona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo