VELIKANI PADAJU KAO OD ŠALE: / Hrvati su ove sezone srušili Bayern, Juventus, Chelsea, Atletico, Romu i Borussiju Dortmund!

Image
Foto: AFP

Andrej Kramarić zabio je u utorak spektakularan pogodak kojim je svome Hoffenheimu donio prvu pobjedu protiv velikog Bayerna (1-0) u klupskoj povijesti.

5.4.2017.
9:47
AFP
VOYO logo

Kramarić je na taj način nastavio veliku seriju hrvatskih nogometaša koji ove sezone imaju 'pik' na najveće klubove. Rušili su Hrvati u aktualnoj sezoni Juventus, Chelsea, Romu, Atletico Madrid, Borussiju Dortmund...

Image
VELIČANSTVENI KRAMARIĆ SRUŠIO VELIKI BAYERN: /

Hrvat postigao fantastičan pogodak o kojem će se još dugo pričati

Image
VELIČANSTVENI KRAMARIĆ SRUŠIO VELIKI BAYERN: /

Hrvat postigao fantastičan pogodak o kojem će se još dugo pričati

'Pik' na Juventus

Najgore u okršaju s hrvatskim nogometašima prolazi Juventus. Njega je u četvrtom kolu talijanskog prvenstva sa svojim Interom srušio Ivan Perišić, zabivši pobjednički pogodak u 78. minuti. Nije to bio kraj mukama Stare dame s Hrvatima: u 20. kolu su Torinezi gostovali kod Fiorentine i izgubili s 1-2, a golove za Viole su zabili Nikola Kalinić i Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj potonji je prije toga svojim pogotkom donio pobjedu Fiorentini i protiv najbližeg Juventusovog pratitelja Rome (1-0), a vrijedi spomenuti da je Kalinić zabijao i u porazima od Intera (2-4), Milana (1-2) i u prvom dijelu sezone protiv Juvea (1-2). Kad smo kod Serije A, ne zaboravimo da je Stipe Perica u 3. kolu postigao pogodak za pobjedu svoga Udinesea protiv Milana (1-0) na San Siru, a zabio je i u porazu od Napolija (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrenov bljesak

Dejan Lovren je u 5. kolu Premier lige bio strijelac u velikoj pobjedi Liverpoola (2-1) protiv Chelseaja i to na Stamford Bridgeu, dok je Marko Livaja s dva gola donio senzacionalnu pobjedu Las Palmasu protiv Atletico Madrida (3-2) na Vicente Calderonu. Doduše, taj trijumf nije bio dovoljan njegovoj momčadi za plasman u četvrtfinale Kupa kralja jer je Atletico u prvoj utakmici slavio s 2-0. Momčadi Diega Simeonea ove je sezone zabio i Ivan Rakitić, ali njegovoj Barceloni je to bilo dovoljno samo za remi (1-1) u 5. kolu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj treba spomenuti i bivšeg mladog hrvatskog reprezentativca Antonija Čolaka koji je u 20. kolu Bundeslige donio iznenađujuću pobjedu svome Darmstadtu protiv Borussije Dortmund (2-1).

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo