'RAT' ZA VATRENOG / Velikan sanja o dolasku Nikole Vlašića, ali West Ham ga ne pušta tako lako. Evo gdje je zapelo

Image

Od kraja prošle sezone puno se piše o tome da je Nikola Vlašić na izlaznim vratima engleskog West Hama

25.6.2022.
16:46
VOYO logo

Ofenzivni veznjak hrvatske reprezentacije  Nikola Vlašić(24) prošloga ljeta u transferu vrijednom 30 milijuna eura postao je novi član engleskog prvoligaša West Hama, no u londonskom klubu nije uspio opravdati očekivanja i nije puno igrao pa se nedavno pojavila informacija da su ga "Čekićari" voljni ovoga ljeta poslati na posudbu.

Image
'ČEKIĆARI' PRELOMILI /

West Ham odlučio što će napraviti s Nikolom Vlašićem, njegova budućnost ovisi o jednoj stvari

Image
'ČEKIĆARI' PRELOMILI /

West Ham odlučio što će napraviti s Nikolom Vlašićem, njegova budućnost ovisi o jednoj stvari

Za West Ham je u netom završenoj sezoni igrao u 31 utakmici i nažalost nije ostavio dobar dojam. Ne može se nikako reći da nije dobivao prilike, ali konkurencija mu je bila prevelika i činjenica da se stalno morao trgati za mjesto u momčadi i često kretati s klupe, očito je ostavila traga na njegovoj motivaciji i entuzijazmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se pojavila vijest da su ga "Čekićari" voljni poslati na posudbu, Vlašić se odmah počeo povezivati s dolaskom u klub u kojem je ponikao, splitski Hajduk, no njegov povratak nije izgledan jer on u West Hamu zarađuje oko četiri milijuna funti, što Splićani ne mogu platiti.

Torino ne odustaje

Ali tu svotu mogao bi platiti drugi klub s kojim se također Vlašić povezivao, talijanski velikan Torino, na čijoj klupi sjedi hrvatski strateg Ivan Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno iz Engleske stigla informacija da je Vlašićev odlazak na posudbu u Torino jako neizgledan, a u subotu je talijanski Tuttosport objavio da Torino još uvijek radi na tom transferu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Jurić je, naime, izjavio na kraju sezone da klub treba dovesti deset igrača i po tom pitanju još nije puno toga napravljeno, a Tuttosport je sada izdvojio dva imena potencijalnih prinova, veznjaka Atalante Mattea Pessinu i našeg Vlašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Torino sanja o Pessini, a za Vlašića je to malo reći", objavili su Talijani.

Vlašićev dolazak u Torino navodno je jako kompliciran jer ga West Ham ne želi pustiti na posudbu, već prodati kako bi vratili barem dio novca uloženog u njegov transfer. A čak i ako ga Englezi pristanu posuditi, to neće biti besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo