ARGENTINSKI VELIKAN JE UVJEREN: /

'Nećemo imati problema s Hrvatskom, a nogometu treba da Messi uzme SP'

Image
Foto: AFP i PIXSELL

"Nogomet treba Messija da postane svjetski prvak", rekao je Crespo

1.4.2018.
22:12
AFP i PIXSELL
VOYO logo

Bivši argentinski napadač Hernan Crespo smatra kako njegova zemlja neće imati problema s protivnicima u skupini na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Proslavljeni golgeter koji je ostavio značajan trag u europskom nogometu, imao je više od 150 nastupa za Parmu, a kvalitetne predstave je pružao i u Laziju, Chelseaju i Interu.

ŠPANJOLSKA – ARGENTINA 6:1: Furija posramila jednog od favorita SP-a, poraz upisala i Nigerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovise sami o sebi

"Argentina je ovisna samo o sebi. Ova Argentina, u normalnim okolnostima, neće imati problema s Islandom, Nigerijom ili Hrvatskom ! Problem će doći kad krene nokaut faza. Mi ćemo osvojiti skupinu i ići dalje, mi smo jedan od favorita za naslov, ali istovremeno i stepenicu niže od Brazila, Njemačke i Španjolske", rekao je Crespo čije riječi prenosi engleski Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra legendarni nogometaš kako bi bilo sjajno da Argentinci uzmu naslov - zbog Lionela Messija.

"Radi njega i moje zemlje, nadam se da će osvojiti svjetski naslov. Ali... Nogomet treba Messija da postane svjetski prvak, ne obrnuto! Johan Cruijff nije morao uzeti SP s reprezentacijom da bi bio najbolji u povijesti. Alfredo di Stefano također", rekao je.

"Imamo dosta mladih igrača, a SP je samo dva mjeseca daleko"

Argentinska je reprezentacija doživjela pravu blamažu u nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Španjolske kada je poražena s visokih 6:1, a najviše glavobolja izborniku Jorgeu Sampaoliju zadaje izbor u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko će ići od napadača, ovisi o tome što Sampaoli želi. Ako želite igrati preko krila i imati pregršt ubačaja, onda se Icardi najbolje uklapa. Ako želite igrati kroz sredinu s brzim dodavanjima, onda se tu nameću Higuain i Agüero . Ja ne znam koji je naš identitet igre u reprezentaciji. Imamo dosta mladih igrača, a SP je samo dva mjeseca daleko", zaključio je Crespo koji je za reprezentaciju igrao 64 puta i zabio 35 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo