Velikoj želji malih Vatrenih na putu stoji Mandžukić

'Imamo obojica mnogo nogometnih želja. Jedna je da uskoro budemo i tandem u seniorskoj reprezentaciji.

4.7.2013.
12:48
VOYO logo

Hrvatski nogometaši do 20 godina ipak nisu ostavili dublji trag na Svjetskom prvenstvu kojem je ovih dana domaćin Turska. Ispala je Hrvatska u srijedu, u osmini finala od Čilea.

Južnoamerikanci su slavili s 2:0, a bila je to prva utakmica, nakon tri odigrane, u kojoj niti jedan pogodak nisu postigli niti Ante Rebić, niti Marko Livaja. O tom hrvatskom napadačkom dvojcu se dosta pričalo, a prostor im je posvetila i službena internet-stranica Međunarodne nogometne organizacije (FIFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja se, inače, već djelomično dokazao u talijanskoj Seriji A, gdje je donedavno igrao u milanskom Interu koji ga je potom proslijedio na posudbu u Atalantu. U istoj ligi bi uskoro mogao zaigrati i Ante Rebić, još uvijek član Splita, budući da s njim koketira četiri-pet talijanskih klubova.

Mnogi su na samom Svjetskom prvenstvu u Turskoj osjetili posebnu vezu između ove dvojice napadača. Osim što se nogometno gledano dobro slažu, mnogi su apostrofirali i frizure koje ih povezuju. Briju se na posebnim mjestima na glavi, te time odaju homogenost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema neke posebne veze rekao bih. Prije da obojica dobro razumijemo nogomet, pa se u tom smislu i dobro nadopunjujemo, te kvalitetno surađujemo", rekao je Livaja i dodao:

"Naravno, imamo obojica mnogo nogometnih želja. Jedna je da uskoro budemo i tandem u seniorskoj reprezentaciji. No, do tamo je dug put, pogotovo ako znamo da nam taj put priječi sjajni Mario Mandžukić", rekao je Livaja, a na njega se nadovezao Filip Šušnjara, trener vratara u hrvatskoj reprezentaciji do 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njih dvojica će sigurno uspjeti, na pravom su putu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo