VELIKA ŠESTORKA: / Ovo su kandidati za najboljeg igrača Premier lige, tko je vaš favorit?

Image
Foto: AFP

Udruga profesionalnih nogometaša u Engleskoj objavila je imena šest zvijezda nominiranih za najboljeg igrača sezone u Premier ligi.

13.4.2017.
12:20
AFP
VOYO logo

Dvojicu predstavnika među šestoricom kandidata ima vodeća momčad lige Chelsea - na popisu su Francuz N'Golo Kante i Belgijanac Eden Hazard. Sjajni defenzivni veznjak Kante je lani bio jedan od glavnih aduta Leicestera na putu do senzacionalnog naslova, a ove sezone igra na još višoj razini. Hazard se, pak, nakon očajne sezone vratio u formu i s 14 golova i pet asistencija vodi Chelsea prema naslovu.

Kane i Lukaku na dvije liste

Među nominiranima je i neuništivi 35-godišnji Zlatan Ibrahimović koji je postao najstariji igrač u povijesti Premier lige s minimalno 17 postignutih pogodaka u jednoj sezoni. Popis kandidata zaključuju tri najbolja strijelca lige u ovom trenutku: Romelu Lukaku (Everton), Harry Kane (Tottenham) i Alexis Sanchez (Arsenal).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku i Kane su kandidatii za najboljeg mladog nogometaša Premier lige, a društvo im prave Dele Alli (Tottenham), Michael Keane (Burnley), Jordan Pickford (Sunderland) i Leroy Sane (Manchester City).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo