VELIKA SENZACIJA NA POMOLU: / Legendarni trener privremeno preuzima Bayern, već se zna i njegov nasljednik?

Image
Foto: Profimedia

Njemački velikan uskoro bi trebao imenovati novog trenera

4.11.2019.
15:02
Profimedia
VOYO logo

Dan nakon smjene NikeKovača jedna od glavnih tema svjetskih medija je tok će ga naslijediti. Po kladionicama najbolje stoji JoseMourinho, ali je problem što Portugalac nije omiljena figura u Münchenu i UliHoeness ga ne želi u Bayernu.

O ostalih kandidata spominju se Ralf Ragnic, Erik ten Hag, Max Allegri i Arsene Wenger!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ragnic je trenutačno sportski direktor Leipziga te je pod ugovorom s klubom. Njegovo ime našlo se na stolu njemačkog velikana i krajem prošle sezone, ali je klub odlučio nastaviti s Kovačem.

Ne govori Njemački

Problem s Allegrijem je što ne govori njemački jezik. U Bayernu su s Ancelottijem već to prošli i znaju kolike poteškoće to predstavlja. Ono što mu ide u prilog je što je kub u odličnim odnosima s njegovim menadžerom Giavannijem Branchinijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Arsenal's French manager Arsene Wenger gestures to supporters on the pitch after the English Premier League football match between Arsenal and Burnley at the Emirates Stadium in London on May 6, 2018. - Arsene Wenger bids farewell to a stadium he helped to build in more ways than one when he leads Arsenal at the Emirates for the final time at home to Burnley on Sunday. Wenger's final season after 22 years in charge is destined to end in disappointment after Thursday's Europa League semi-final exit. (Photo by Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Ten Hag im je najveća želja. Riječ je o treneru Ajaxa i bivšem treneru druge Bayernove momčadi. Već su ga navodno kontaktirali, ali Nizozemac neće biti na raspolaganju prije ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu se u priču savršeno uklapa legendarni Francuz ArseneWenger. Uskočio bi on na užarenu klubu do kraja sezone. U klub ga jako poštuju, a i tečno govori njemački. Bayern će nakon Kovača vjerojatno tražiti iskusnijeg trenera, a ovaj se tu savršeno uklapa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo