Velika prijevara i obmana: Evo kako je priča o Ronaldinhu zavarala sve!

30.12.2014.
6:51
VOYO logo

Između redaka se govorilo da je Ronaldinho otišao kući u Brazil tulumariti, a istovremeno je servirana i priča da su klupski glavešine očajni u namjeri da zadrže brazilsku zvijezdu i da su mu u tu svrhu naručili gradnju nove skupocjene vile.

Récord je otišao toliko daleko da je objavio i nacrte nove Ronaldinhove vile vrijedne 7.5 milijuna funti, koja između ostaloga sadrži bazen, privatnu kino-dvoranu, kućni casino i dvoranu za vježbanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela priča vezana oko Ronaldinha, koja je popila živce brojnim navijačima Queretara, bila je lažna, a sve povodom 28. prosinca koji je u Španjolskoj, američkim zemljama sa španjolskim govornim područjem i Filipinima, rezerviran za šale i podvale (ekvivalent prvom aprilu u Hrvatskoj).

//www.youtube.com/embed/uKoTqqC2a1M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Récord je na kraju s teškom mukom objavio da se Ronaldinho pojavio na predsezonskim treninzima prema očekivanjima, a ne treba ni spominjati da su mnogi nasjeli na šalu.

Prvu sljedeću utakmicu klub nekadašnjeg najboljeg svjetskog nogometaša igra 11. siječnja na gostovanju kod UNAM Pumasa u sklopu meksičkog prvenstva, a Ronaldinho će ju dočekati spreman i kao klupski član usprkos glasinama o njegovoj seobi u američku MLS-ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo