VELIKA POBJEDA ZA DINAMO: / U svoje redove vratili odbjeglog supertalenta koji je na radaru najjačih europskih klubova

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zbog načina na koji je napustio redove Modrih, Dinamo je odlučio tužiti obitelj Hasić

25.10.2019.
21:16
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je prije točno godinu dana ostao bez Ajdina Hasića (18), jednog od svojih najvećih talenata u Maksimiru. Radi se o mladom nogometašu kojem se predviđa sjajna budućnost. Oko Hasića je već tada počeo “ples milijuna” i nema sumnje kako je Dinamo u tom trenu ostao bez igrača zbog kojeg bi se u klupsku blagajnu slili novi milijuni.

Hasić je napustio Dinamo, nije htio potpisati novi ugovor iako mu ga je Dinamo poslao, a kasnije je i potpisao za Bešiktaš, Pisalo se tada da je Hasić na meti klubova poput Barcelone i Real Madrida. Dinamo je započeo pravnu borbu za svog igrača i - pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVILA NENADA BJELICE: /

Dopušta igračima pivo ili čašu vina, a tko zakasni pola sata - 1000 eura!

Image
PRAVILA NENADA BJELICE: /

Dopušta igračima pivo ili čašu vina, a tko zakasni pola sata - 1000 eura!

Zbog načina na koji je napustio redove Modrih, Dinamo je odlučio tužiti obitelj Hasić. Iz Maksimira tvrde kako su roditelji talentiranog nogometaša prevarili klub i da su iskoristili povjerenje kako bi raskinuli ugovor, iako je novi bio na stolu.

Stigla je i pravomoćna presuda Arbitražnog suda HNS-a, koji je nadležan u ovom slučaju. U presudi jasno stoji kako je ugovor Dinama i Ajdina Hasića pravovaljan i na snazi do 17. siječnja 2020., pišu Sportske novosti. Znači to da je Hasić još uvijek igrač Dinama i da se mora vratiti na Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguć nastavak suđenja

Naravno, moguće je da će se ova sudska trakavica nastaviti na višim sudovima, a i kazna vjerojatno očekuje turski Bešiktaš jer su u svoje redove doveli igrača koji je tad bio pod ugovorom.

Bivši igrač Dinama nastupio za U-17 reprezentaciju BiH na EP-u u Engleskoj. Oduševio je u pobjedi 3:2 protiv Danske, ostvario je u tom dvoboju tri asistencije za samo pola sata igre. I u tim je utakmicama na sebe skrenuo pozornost mnogih velikih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo