Drama zbog Mandže, Juve i Arsenal kreću u akciju?

25.1.2014.
14:16
VOYO logo

"Mi smo Bayern München i naši zahtjevi su uvijek visoki. Mario nije radio poput 'životinje' i za to je snosio posljedice za ovu prvu utakmicu. Ovaj bi ga naš potez trebao dodatno motivirati da se vrati svojim radnim navikama", rekao je sportski direktor kluba Matthias Sammer.

Koji je razlog zbog kojeg Mandžukić, prema mišljenju trenera, nije trenirao dovoljno dobro da bi zaslužio uvrštavanje u momčad za gostovanje kod Borussije ostaje nepoznanica, no može se pretpostaviti da je riječ o dolasku Roberta Lewandowskog. Podsjetimo, poljski reprezentativac će na kraju sezone stići iz dortmundske Borussije, a mnogi već pričaju da će zbog njega Mandžukić morati potražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što ga je Guardiola udaljio iz prve momčadi, pojavio se optimizam i kod nekih zainteresiranih klubova za usluge našeg reprezentativca, poput Juventusa i Arsenala. Hoće li pokušati dovesti Mandžukića u preostalih šest dana prijelaznog roka i hoće li ga Bayern, ako je zaista tako nezadovoljan, pustiti, ostaje za vidjeti.

Mandžukić je ove sezone najbolji Bayernov strijelac s 10 pogodaka u 16 nastupa u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo