'BRAVO BIJELI' / Nekad veliki rival iz susjedstva poslao čestitku na adresu Hajduka: U njoj su posebno istaknuli jedno ime

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Dan nakon velike pobjede Bijelima je stigla čestitka od nekad velikog rivala iz BiH

16.3.2023.
15:24
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Juniori Hajduka izborili su polufinale Lige nakon što su u četvrtfinalu bili uspješniji od vršnjaka iz Borussije Dortmund koje su na njihovom Westfalenu izbacili s ukupnih 10-9 nakon boljeg izvođenja 11-eraca pošto je rezultat nakon 90 minuta bio 1-1 (0-0).

Image
NIJE PROPUSTIO PRILIKU /

Igor Štimac čestitao Hajdukovim juniorima i bocnuo Lukšu Jakobušića

Image
NIJE PROPUSTIO PRILIKU /

Igor Štimac čestitao Hajdukovim juniorima i bocnuo Lukšu Jakobušića

Hajduk je poveo u 71. minuti golom Mate Antunovića, no samo pet minuta potom Julian Rijkhoff je izjednačio na 1-1 iz kaznenog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak Hajduka ispao je vratar Borna Buljan koji je u devetoj seriji raspucavanja s bijele točke zaustavio udarac Filippa Manea, da bi potom Ante Kavelj bio precizan te odveo Splićane među posljednje četiri momčadi u ovom natjecanju. Do te devete serije svih 16 izvođača, po osam sa svake strane, bilo je iznimno sigurno te nije dalo nikakvu šansu suparničkom čuvaru mreže.

Hajduk će u polufinalu 21. travnja igrati protiv talijanskog velikana Milana, dok drugi polufinalni par čine nizozemski AZ Alkmaar i portugalski Sporting iz Lisabona. Oba polufinala igrat će se u Nyonu, kao i finale koji je na programu 24. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon velike pobjede Bijelima je stigla čestitka od nekad velikog rivala iz BiH, mostarskog Veleža.

"Velež Mostar upućuje najiskrenije čestitke našim dragim sportskim prijateljima iz HNK Hajduk Split na plasiranju Hajdukove juniorske selekcije u polufinale Lige prvaka mladih pobjedom nad velikom Borussijom Dortmund boljim izvođenjem jedanaesteraca na Signal Iduna Parku u Dortmundu. Posebne čestitke upućujemo i našem Bori Primorcu, voditelju Akademije HNK Hajduk, rukovodstvu, trenerima, skautima i igračima! Bravo Bijeli", stoji u čestitci bh. kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo