NEPOTREBAN KOMENTAR / Već mu je novac udario u glavu. Mbappe omalovažavao Argentinu i Brazil, ubrzo su stigle reakcije nogometaša: Samo Messi šuti

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe ponovno se našao u središtu javnosti

2.6.2022.
14:12
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Kylian Mbappé, posljednjih mjeseci bio je glavna priča svakog svjetskog medija. Mnogi su mislili kako će Francuz pojačati redove Real Madrida, ali se odlučio za ostanak u PSG-u gdje je dobio nevjerojatan ugovor i ovlasti u klubu.

Image
PADA ODLUKA /

Dio huligana koji su divljali na autocesti mogli bi na slobodu već sutra? Izbjegli su pritvor, ali evo što ih čeka

Image
PADA ODLUKA /

Dio huligana koji su divljali na autocesti mogli bi na slobodu već sutra? Izbjegli su pritvor, ali evo što ih čeka

Sada je podigao prašinu svojim komentarima o nogometu u Južnoj Americi. Svi znaju koliko nogomet znači državama poput Argentine, Brazila, Urugvaja, Čilea i ostalih, a isto tako i vrapci na grani znaju kakve su nogometne veličine došle upravo iz južnoameričkih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé je prije nekoliko dana izjavio kako Argentina i Brazil ne igraju utakmice na najvišoj razini dok se ne pojave na Svjetskom prvenstvu te da nogomet u Južnoj Americi nije napredan kao u Europi, "što se moglo vidjeti na prošlim svjetskim prvenstvima."

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe

Nije dugo trebalo da se jave igrači Argentine

Naravno, njegove riječi nisu dobro sjele nogometašima Argentine, koji su upisali visoku pobjedu protiv europskih prvaka, Talijana. Argentinci su slavili s 3:0, a prije susreta Mbappéove riječi komentirao je Lautaro Martinez, argentinski napadač i igrač Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam što je rekao, ali Argentina i Brazil imaju igrače velike hijerarhije, na odličnoj razini. Brazil, baš kao i mi, ima većinu igrača koji igraju u Europi. Njegova izjava mi se čini poprilično nepoštenom", rekao je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njegov prezimenjak, vratar Aston Ville i Argentine, Emiliano Martinez, objasnio je Mbappéu kako stvari stoje.

"Bolivija u La Pazu, Ekvador, a vani 30 stupnjeva, Kolumbija u kojoj jedva dišeš. Ali ej, oni uvijek igraju na savršenim terenima i u savršenim uvjetima. Ne znaju kako je igrati i putovati u Južnoj Americi. Svi mi Južnoamerikanci igramo u Europi i svaki put kada dođete u reprezentaciju, putujete dva dana tamo i natrag. Prilagodite se različitim klimatskim uvjetima, ne možete puno trenirati jer ste iscrpljeni. To sve utječe na vas. Neka odu prvi put u Boliviju, Ekvador ili Kolumbiju, da vidimo kako će im biti lako", zaključio je sjajni vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo, njegov kolega iz kluba, Lionel Messi nije se oglasio o komentarima Kyliana Mbappéa.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo