pobijedili Goricu 4:2 / Važna pobjeda Dinama uoči Šahtara: Oršić briljirao, Bjelicu zabrinulo stanje Kulenovića

Dinamo je bio uvjerljiv na gostovanju kod Gorice te je to važna pobjeda za podizanje samopouzdanja uoči utakmice u Ligi prvaka

19.10.2019.
19:55
VOYO logo

Sve je više imena na popisu Dinamovih ozlijeđenih igrača pa i sve više problema za Nenada Bjelicu uoči važne utakmice protiv Šahtara u Ligi prvaka. Ipak, Modri su sinoć srušili Goricu 4:2, a  briljirao je Mislav Oršić

Važna pobjeda za dizanje samopuzdanja uoči jedne od ključnih utakmica Lige prvaka protiv Šahtara u Kharkivu. Dinamo je bio uvjerljiv na gostovanju kod Gorice, a ponovno je briljirao Mislav Oršić drugim hattrickom ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepa večer zbog pobjede, ali nije lijepa večer. Izgubili smo Perića, Kulenovića tako da ne možemo iti presretni, moglo je proći bez toga. Moram bii zadovoljan utakmicom kako smo se snašli s novim sistemom koji su napravili za ovu utakmicu. Tako da zadovoljan sam svime", kazao je trener Dinama Nenad Bjelica

Iako je Dinamo odmarao važne igrače za Kharkiv i igrao bez Livakovića, Olma i Ademija koji imaju lakše ozljede i trebali bi biti spremni u utorak lako su i uvjerljivo došli do pobjede od 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram biti zadovoljan s ovom izvedbom utakmice"

"Dinamo ima kvalitetu. Nkada se ne povlačimo, željeli bi zabiti svaku utakmicu, 4 gola svaki dan, po 1, 2 ili 3. Moram bit zadovoljan s ovom izvedbom utakmice. Poslije reprezentacije su jako teške pogotovo kad igrate protiv ovakve momčadi", rekao je Bjelica.

Koja ima nije previše zaprijetila. Goricu je načeo Oršić, na 2:0 povisio Kadzior. U nastavku Oršić je došao do hattricka  u 55. i 62. minuti. Poraz Gorice ublažili su Lovrić i Suk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je danas brutalno efikasan 4 udaraca i 4 gola. Dečki su pokazali da mogu. Visio je taj 3. gol u zraku", kazao je trener Gorice Sergej Jakirović

Uoči Šahtara Bjelicu oduševio Mislav Oršić

Uvjerljiv je i Šahtar koji je uoči utakmice s Dinamom teško porazio novog prvoligaša Kolos sa 6:0 i za sada u domaćem prvenstvu imaju stopostotni učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči Šahtara Bjelica kaže da ga je oduševio upravo Oršić.

Ali zato ga je zabrinulo stanje mladog Sandra Kulenovića kojem je pukla kost u stopalu i mogao bi izbivati nekoliko mjeseci, a za idući prvenstveni susret ostao je bez Dine Perića koji je zaradio crveni karton.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo