VATRENO NA SKUPŠTINI HAJDUKA: / 'Nije nam drago kada dođu takve spodobe u ložu, ali moramo u dati mjesta HNS-u'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Skupština je na rasporedu samo dva dana nakon što je Nadzorni odbor odbio ostavku predsjednika kluba

19.7.2020.
13:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hajduka MarinBrbić odgovarao je na pitanja tijekom Skupština dioničara HNK Hajduk koja se održava ovu nedjelju.

Luka Domikulić iz Našeg Hajduka pitao je između ostalog zašto Neven Šprajcer sjedi u svečanoj loži Hajduka, što je s uspostavljanjem Udruge prvoligaša, što je sa sedam zahtjeva Hajduka prema HNS-u....?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene razgovori nemaju alternativu, ali svjesni smo svi s kim sjedimo i što tu možemo očekivati. Niti jedan naš zahtjev nije usvojen, niti smo u zadnje vrijeme više razgovarali. Zadnji naš pokušaj bio je na temu Udruge prvoligaša. Svi znate da je samo Slaven Belupo bio suglasan sa zahtjevom za uspostavljanje Udruge prvoligaša. Sa strane kada se nađete u četiri oka svi ti klubovi kažu da je to super, a onda nema hrabrosti da bi se nešto odlučilo. Naš stav, stav kluba, je pregovori da, ali u ovoj situaciji kada se vidi da ne može biti dalje mi se okrećemo sebi. Kada je propala ideja oko Udruge prvoligaša, pokušali smo također djelovati po pitanju ugovora oko tv prava. Bez čvrstih bankovnih jamstava mislim da taj ugovor nikada neće stupiti na snagu", kazao je Brbić, javlja Slobodna Dalmacija.

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Split: Marin Brbić ponovno je izabran za predsjednika Hajduka 06.03.2019., Split - Marin Brbic ponovno je izabran za predsjednika Hajduka. Marin Brbic Photo:

“ Ti razgovori s HNS-om su bili jednosmjerni, oni su dobili što su htjeli, a mi smo šutjeli. Nekim osuđenim kriminalcima koji i dalje sjede po ložama stadiona, koji su i ovdje dolazili, nije ovdje mjesto, na našem stadionu. Postoje neke stvari koje se ne mogu tolerirati, a dogodile su se. Manjak sredstava ne može više biti alibi. Ne govorim o obećanju drugog mjesta, ali s obzirom na uloženo postavlja se pitanje je li vam s obzirom na uloženo i rezultat tu još mjesto”, kazao je jedan od dioničara Bojan Ivošvić, onda se javio a Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikome od nas nije drago kada dođu takve spodobe u ložu, ali imamo obvezu dati mjesta HNS-u. Možemo jedino napraviti incident. Silno smo željeli ući u Europsku ligu i vidjeli smo kvalifikacije za Ligu prvaka kao prečicu. Računali smo da ćemo tako povratiti ovo što smo više investirali u igrače. Bio sam uvjeren da imamo momčad za to drugo mjesto ostvariti. Prokockali smo sve zbog naših slabosti, ne možemo nikoga drugoga kriviti. Što je tu je, odgovornost je isključivo moja jer sam sve potpisao i odobrio na preporuku struke jer nisam ja taj koji bira igrače”, rekao je Brbić, javlja Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo