VATRENIMA ZAISTA STIŽE ARGENTINSKO ČUDO OD DJETETA: / Talentirani ofenzivac dobio hrvatsku putovnicu, a onda se i oglasio

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bajamicha je zapazio i posebno ga promatra Igor Bišćan

1.3.2020.
9:41
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije svega nekoliko dana pojavila se zanimljiva vijest o tome da bi se hrvatskoj reprezentaciji trebao pridružiti talentirani mladi argentinski nogometaš, dakako hrvatskog porijekla. Naime, selekciji Igora Bišćana uskoro bi se mogao priključiti Mateo Bajamich. Riječ je o ofenzivcu koji trenutačno igra za tamošnjeg drugoligaša Instituta iz Cordobe, istog onog kluba u kojem je ponikao Paulo Dybala.

Bajamicha je zapazio i posebno ga promatra Igor Bišćan i o njemu ovisi hoće li Bajamich doći ili ne, a on je u razgovoru za Gol rekao da postoji dobra šansa da ga i pozovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečko se preziva Bajamić. Dosta je zanimljiv, pratit ćemo ga i dalje. Igra u klubu iz Druge argentinske lige. Igra na mjestu napadača ili krilnog napadača. Jako je ofenzivno orijentiran. Pratimo ga i možda ga u jednom trenutku pozovemo”, otkrio je Bišćan. Mladi je Bajamich baš tih dana bio u procesu dobivanja državljanstva, a sada stiže novost da ju je i dobio. Premda ga u svojoj reprezentaciji žele i Argentinci, Bajamich je odlučan u tome da postane Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožava Hrvatsku

"Otkad sam dobio preko društvenih mreža poruku iz HNS-a, samo o tome razmišljam. Želim od sveg srca zaigrati za Hrvatsku. Ja još nisam bio, ali kad su bili moji ljubili su zemlju. Jako smo vezani za Hrvatsku. Da dobijem poziv, ujutro bih se spremio i otputovao. Znam da reprezentacija ima visoke kriterije, Hrvatska je svjetski doprvak", rekao je Bajamich za Sportske novosti.

Ove sezone odigrao je 17 utakmica i zabio osam golova, a koncem siječnja za njega je navodno stigla ponuda jednog hrvatskog kluba u visini od milijun eura, ali to je odbijeno i čelnici su rekli da ispod dva milijuna ne pristaju na pregovore. Bajamich je na meti još nekih klubova, ali prije lipnja Instituto neće prodavati mladog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo