JEDNOSTAVNO NIJE IŠLO / Vatreni u posljednji trenutak mijenja klub. Bradarić napušta prvaka Francuske i prelazi u znatno slabiju momčad

Image
Foto: Profimedia

Ugledni francuski L'Equipe tvrdi kako će Hrvat otići na posudbu u klub iz donjeg doma lige

30.8.2021.
20:38
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Domagoj Bradarić, mogao bi do kraja prijelaznog roka napustiti redove aktualnog prvaka Franuske, Lillea.

Ugledni francuski L'Equipe tvrdi kako će Hrvat otići na posudbu u klub iz donjeg doma lige, Strasbourg i to zbog toga što je Lille doveo novog lijevog beka, Gabriela Gudmundssona iz nizozemskog Groningena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nije se snašao

Bradarić je ove sezone odigrao samo 12 minuta u ligi, a od veljače do sada je startao samo u jednoj utakmici za Lille. Bradarić je silan talent, ali očito mu u Lilleu baš i ne ide i potrebna mu je znatno veća minutaža kako bi se profilirao i razvio.

Strasbourg je svakako stepenica niže za Bradarića kada je u pitanju kvaliteta momčadi. Prošle sezone bili su 15. u ligi, a ove sezone su na 13. mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradarić je za Hrvatsku do sada igrao četiri puta, ali nije dobio poziv Zlatka Dalića za nadolazeći ciklus kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo