VATRENI U IŠČEKIVANJU DOLASKA EUROPSKIH PRVAKA: / 'Svi ćemo to proslaviti nekom večerom i druženjem'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija od nedjelje se nalazi u Rovinju gdje se priprema za Euro i čeka drugu pripremnu utakmicu protiv San Marina u subotu u Rijeci.

30.5.2016.
14:17
VOYO logo

Šime Vrsaljko jedan je od igrača koji se spominje u kontekstu dvadeset najboljih desnih bočnih nogometaša koji bi mogli eksplodirati u Francuskoj. Uz to, Vrsaljko je za izbornika Hrvatske Antu Čačića jako bitan igrač u zadnjoj liniji Vatrenih od kojeg se puno očekuje na smotri najboljih reprezentacija "Starog kontinenta". Iako se očekuje da Vrsaljko bude na Čačićevom popisu putnika za Euro koji će brojati 23 igrača, reprezentativac ističe:

Image
ANKETA NET.HR-a! I TI MOŽEŠ BITI HRVATSKI IZBORNIK: /

Koga bi Ante Čačić trebao voditi na EURO?

Image
ANKETA NET.HR-a! I TI MOŽEŠ BITI HRVATSKI IZBORNIK: /

Koga bi Ante Čačić trebao voditi na EURO?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čačić će odlučiti tko će ići na Euro'

"Što se tiče izbora igrača za zadnju liniju, slijedimo izbornika na treninzima i on će odlučiti o najboljem rješenju. Pokušat ćemo što bolje odraditi treninge, kao i u Sv. Martinu na Muri, te iskoristiti ovih četiri do pet dana za uigravanje", skroman je Vrsaljko koji je i prokomentirao pripremnu utakmicu protiv Moldavije (1-0 za Hrvatsku) koja je bila odigrana prošloga petka u Koprivnici.

"Protiv Moldove smo dobro ušli u utakmicu, stvorili dosta šansi, ali mogli smo ih više i zabiti. To treba pripisati umoru jer smo naporno trenirali, a bit ćemo svježiji i bit će bolje. Svi su naši protivnici dobre reprezentacije, danas se za nikoga ne može reći da je lagan protivnik. Moramo se usredotočiti na sebe i svoj rad te pokušati napraviti što bolji rezultat", najavio je Vrsaljko, pišu službene stranice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Odlična sezona u Serie A

Iza Vrsaljka odlična je sezona u Serie A i povezuje ga se s transferom u neke od ponajboljih europskih klubova, prvenstveno u Atletico Madrid. Španjolski dnevni sportski list Marca danas donosi opširni tekst o "tajnim pregovorima Simeonea sa Sassuolom" i u njemu ističe kako je

"Svjestan sam situacije, no isključivo sam koncentriran na reprezentaciju i želim razgovarati samo o tome", jasan je Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška skupina D

Gordon Schildenfeld još jedan je igrač iz te zadnje linije reprezentacije Hrvatske koji će u Francuskoj također morati biti na visokom nivou ako nacionalna vrsta misli ostvariti dobar rezultat na Euru. A to neće biti nimalo lako. Vatreni su smješteni u tešku skupinu D zajedno sa Turskom, Češkom i Španjolskom.

"Skupina je jako teška, možemo napraviti nešto samo ako budemo pravi. Svi očekuju taj iskorak, da prođemo u drugi krug i pokažemo koliko možemo", rekao je branič zagrebačkog Dinama, pišu službene stranice HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnja faza priprema

Hrvatska je prošloga tjedna boravila u Svetom Martinu na Muri, gdje je odlično bila prihvaćena od strane lokalnog stanovništva. Međimurci su sjajno prihvatili Vatrene, na prvom otvorenom treningu Hrvatske za javnost je, prema nekim procijenama, bilo oko 5 000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je u Sv. Martinu na Muri dobro prošlo, sad ulazimo u zadnju fazu. Atmosfera nam nikada nije bila problem, uvijek smo imali fantastične momke i karakterne igrače. Pokušavamo ukomponirati treninge i druženja da nam svima bude bolje", rekao je Schifo i otkrio zašto je Hrvatska odigrala tromo protiv Moldavije.

'Protiv San Marina biti će bolje'

"Noge su nam u Koprivnici bile jako teške, već će u sljedećoj utakmici biti bolje, poslije lakših treninga te taktičkog uigravanja. Susret s Moldovom imao je svoju svrhu, pobijedili smo i to je to", smatra Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj će se ovog tjedna priključiti i Luka Modrić i Mateo Kovačić. Njihov dolazak u Rovinj očekuje se 2. lipnja.

"Svi ćemo to proslaviti nekom večerom i druženjem. Svaka im čast, to je veliko priznanje za svakog igrača, a Real Madrid je pokazao da je na vrhu, tamo gdje treba biti", zaključio je Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo