važna utakmica /

Vatreni stigli u Wales: Puni optimizma idu po još jednu pobjedu i plasman na EURO

Još jučer izbornik Dalić poručio je kako Hrvatska neće igrati na bod

12.10.2019.
20:18
VOYO logo

Reprezentacija se oprostila od Splita. Barem za sada jer na redu je novi izazov. Hrvatsku čeka gostovanje u Walesu koji je još u igri za Euro iako su pretposljednji na ljestvici.

"Očekujem tvrdu utakmicu. Kad pogledate i utakmica u Osijeku je bila teška. Oni su doma i imat će podršku svojih naijača. Bit će teška utakmica, ali mi smo kvalitetniji", kazao je Nikola Vlašić, nogometni reprezentativac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nema imperativ, kaže Vlašić, Wales ima i zato bi mogao srljati i raditi greške. 

''Mislim da se tu mogu otvarati naše šanse za pobjedu. Njihovi momci su odlični igrači, ali mislim da smo mi kvalitetniji", kaže Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj s Walesom propustit će Marcelo Brozović zbog drugog žutog kartona pa je izbornik Zlatko Dalić poziv uputio Filipu Bradariću. Uz najiskusnije od prve minute, smatra bivši reprezentativac Jerko Leko, mogle bi startate mlade snage. 

"Nemamo Brozovića, jednog trkača u sredini koji je radilica. Najavio je izbornik dvije-tri promjene, vidjet ćemo hoće li to biti Kovačić ili Vlašić. Što se tiče veznog reda, mislim da bi trebali ubrzati prema naprijed. Da li će to značiti da i malo vjeruje mladim snagama", kaže Leko.

Pobjeda donosi izravan plasman na Europsko prvenstvo, ali ako se to i ne dogodi u zadnjem kolu Hrvatska će imati priliku za popravni protiv Slovačke. 

"Sigurno smo izvukli pouku iz Azrerbajdžana i Mađarske. Kad je najbitnije, tu smo najbolji. Vjerujem da će tako biti i protiv Walesa", dodaje Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jučer izbornik Dalić poručio je kako Hrvatska neće igrati na bod.   

"Hrvatska reprezetnacija nema pravo ući niti u jednu utakmicu s nekim kakulacijama da ne izgubimo ili s bodom, imamo tu kvalitetu i sposobnost", kazao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jedne sjajne utakmica Hrvatska je često pala u drugoj nadamo se da tako neće biti sutra u Cardiffu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo