Vatreni se zamalo potukli međusobno: 'Ovo je sramota!'

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, teško je pronalazio riječi kojima bi opisao ugođaj nakon poraza od 2:0 Hrvatske u Glasgowu.

16.10.2013.
9:33
VOYO logo

Koliko je naelektrizirana atmosfera u taboru Vatrenih najbolje je pokazala situacija nakon penala Škotske, kad su se Dejan Lovren i Ivan Strinić zamalo potukli na travnjaku Hampden Parka, i to pred svima.

BannanPletikosaJedanaesterac je izveo , ali nitko od naših nije bio na toj lopti, pa je Naismith zabio iz ponovljenog pokušaja. Lovren je tada oštro prigovorio Striniću jer nije pokrio svog igrača, a Strinić mu se unio u lice kao da se radi o protivničkom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morao je reagirati i kapetan Darijo Srna kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

"Dojmovi su nikakvi, sramotno je uopće izaći pred javnost i nešto reći. Teško je uopće naći riječi za situaciju, krizu u kojoj se nalazimo. Nitko ne može reći da želja nije prisutna, ali je mala. Nažalost, to je u ovom trenutku naš maksimum. Sastanak igrača i trenera ostat će između nas", izjavio je kapetan za stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cYFYyP3lezc

"Nema opravdanja. Ovo je do sada najgori trenutak otkad sam u reprezentaciji. Moramo se zamisliti i naći problem. Ja prvi kao kapetan moram snositi odgovornost. Svi smo krivi", nastavio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju bi mogla stabilizirati ostavka Igora Štimca, koju je u utorak navečer ponudio, a u srijedu i potvrdio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

'Imidž reprezentacije je srozan. Meni Štimac nije ponudio ostavku, ali znam što treba učiniti. Igor više neće biti izbornik', izjavio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo