HRVATSKA SAZNALA KADA ĆE I GDJE PROTIV BRAZILA: / Spektakularna utakmica igrat će se na slavnom stadionu

Image

Vatreni će uoči Svjetskog prvenstva odigrati utakmicu protiv Brazila

12.2.2018.
9:03
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija dogovorila je sve uvjete prijateljske utakmice protiv Brazila koja će se igrati 3. lipnja.

Brazil bi izabranicima Zlatka Dalića trebao pomoći da se što bolje pripreme za Argentinu, a utakmica će se odigrati na kultnom domu Liverpoola - Anfieldu, doznaje Novi list. Kapacitet Anfielda je 54 074, a izgrađen je davne 1884. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS DOGOVORIO SPEKTAKULARNU GENERALKU ZA SP: Vatreni protiv Brazila na slavnom stadionu

Hrvatska i Brazil posljednji su se put susreli na Svjetskom prvenstvu 2014. kada su Neymar i društvo slavili u prvoj utakmici grupne faze. I 2006. su dvije reprezentacija otvorile SP u Njemačkoj. Godinu dana ranije Brazil je pak gostovao na Poljudu u sklopu HNS-ove kampanje za domaćinstvo Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljske protiv Perua i Meksika

Vatrene prije očekuje turneja u SAD-u gdje bi u najjačem sastavu trebali odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Perua i Meksika.

“Iznimno sam zadovoljan s ovim dvjema dogovorenim utakmicama. Peru i Meksiko vrlo su snažne momčadi, a njihov stil igre bit će nam jako dobra priprema za utakmice na Svjetskom prvenstvu, posebno za onu s Argentinom. Vjerujem da će nas doći bodriti velik broj hrvatskih navijača, a vrhunski stadioni, sjajna atmosfera i odlični protivnici sigurno će biti i odličan motiv mojim igračima", istaknuo je tada Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo