VATRENI O DETALJU S DOČEKA KOJI ĆE ZAUVIJEK PAMTITI: / 'Nisam mogao vjerovati kad sam to vidio'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U gužvi kraj fontana ugledao je nešto što će zauvijek pamtiti.

2.1.2019.
9:45
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prošlo je malo manje od pola godine otkako su Vatreni predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem stigli do najvećeg uspjeha u povijesti hrvatskog nogometa. Jedan od igrača koji se u Rusiji okitio srebrom bio je i Josip Pivarić. U razgovoru za 24 sata otkrio je trenutak koji je ostavio najveći dojam na njega.

Ključne utakmice

"Znali smo koliko vrijedimo, ali dvije su utakmice za nas bile ključne. One s Argentinom i Danskom. U prvoj smo pred očima cijelog svijeta razbili jednu Argentinu s nevjerojatnim Messijem. Kao da su tek poslije toga svi počeli ozbiljnije računati na nas. Danska? Ma, o tome ne moram ni pričati. Tu je bio takav pritisak, teško je to i opisati. A mi u onako ludoj utakmici prođemo na penale, e tu je bilo jasno da smo spremni za velike stvari", poručio je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Spektakularan doček

Nakon osvajanja drugog mjesta uslijedio je spektakularan doček u Zagrebu.

"Jedna scena će mi posebno ostati u glavi do kraja života. Tamo negdje oko fontana uočio sam jednog čovjeka - s bebom. Nosio ju je u onoj nosiljci ili kako se to već zove, a beba je mogla imati najviše dva mjeseca. Nisam mogao vjerovati, čovjek se s njom u cijeloj onoj gužvi gurao u prvi red, samo kako bi nam mahnuo ili nas pozdravio. Pomislio sam si 'pa di ćeš čovječe u tu gužvu s bebom', i možda tek tada i shvatio koliko naš uspjeh svima znači. Ma, to je neopisivo, tu vas onda puknu i emocije, mora vas sve to malo pogoditi", rekao je branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je otkrio kako medalju sa Svjetskog prvenstva čuva kod kuće na posebnom mjestu i da se nasmije svaki put kad je vidi jer ga podsjeća na lijepe ruske dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo