VATRENI PRED SELIDBOM: / 'On može igrati za Barcelonu ili Manchester City'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ako je vjerovati njegovom menadžeru, malo je vjerojatno da će hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj i sljedeće sezone nositi dres Fiorentine.

20.3.2016.
12:12
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Badelj je prije dvije godine došao u Fiorentinu iz HSV-a i ove je sezone u vrlo dobroj formi. No, njegov je agent Dejan Joksimović u lošim odnosima s klubom i već nekoliko tjedana prijeti da će odvesti 27-godišnjeg veznjaka iz Toskane. Joksimović zamjera čelnicima Fiorentine što mu nisu platili navodno dogovorenu proviziju prilikom Badeljova dolaska iz Njemačke.

'Fiorentina nije vrhunska'

"Šanse su oko 90 posto da nećemo produljiti ugovor. Fiorentina mi nije platila, a postoje klubovi koji žele Milana i koji su mu spremni ponuditi bolje uvjete", poručio je Joksimović u razgovoru za Viola News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agent se nakon toga upustio u vrlo hrabru procjenu. Ustvrdio je, naime, da je Badelj dovoljno kvalitetan da može igrati u najboljim europskim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fiorentina je dobra momčad, ali ne vrhunska. Badelj može igrati za klubove poput Barcelone, Atletico Madrida ili Manchester Cityja", ispalio je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo