VATRENI OSTAJU BEZ TRENERA: / Na klupu se najprije vraća legendarni Brazilac, a onda stiže pravi kapitalac!?

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Manje od tri mjeseca nakon dolaska na San Siro nizozemski stručnjak Frank de Boer mogao bi odletjeti s klupe Intera.

31.10.2016.
8:44
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Talijanski mediji su složni da je De Boer (46) na rubu otkaza nakon očajnog ulaska Intera u novu sezonu. Nizozemac je 9. kolovoza zamijenio na klupi Roberta Mancinija, ali nije se to pokazalo sretnom kombinacijom: Nerazzurri su poslije 11 kola tek na 11. mjestu u Seriji A, a od posljednjih su pet utakmica izgubili četiri. Zadnji je poraz došao u nedjelju na gostovanju kod Sampdorije (0-1).

Image
TONU SVE DUBLJE: /

Inter izgubio, Brozović zatresao gredu, Budimir promašio nemoguće

Image
TONU SVE DUBLJE: /

Inter izgubio, Brozović zatresao gredu, Budimir promašio nemoguće

'Pitajte čelnike kluba'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim loših rezultata, navijače Intera zabrinjavaju i glasine o lošim odnosima između trenera i dijela igrača. Neko je vrijeme pod suspenzijom bio naš Marcelo Brozović, a posljednje je dvije utakmice na klupi bio Ivan Perišić, pa talijanski mediji nagađaju da je sada on u De Boerovoj nemilosti. Uz to, u nedjeljnom je dvoboju vrlo burno reagirao Eder koji je odbio pružiti ruku Nizozemcu kad ga je ovaj izvadio iz igre. Na upit misli li da će dobiti otkaz, De Boer je odgovorio:

"Još uvijek vjerujem da se možemo izvući iz ove teške situacije. O mojem statusu morate pitati čelnike kluba, ja samo radim svoj posao i to je sve što mogu u ovom trenutku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U očekivanju Simeonea

Sky Sport i La Gazzetta dello Sport pišu da bi Inter mogao ostaviti De Boera do sljedeće utakmice protiv Crotonea, a onda ga zamijeniti tijekom reprezentativne stanke. Glavni favorit za njegova nasljednika je legendarni Brazilac Leonardo koji je vodio Inter u sezoni 2010/11 kada je došao umjesto Rafaela Beniteza. Startao je tada odlično i na kraju osvojio drugo mjestu u prvenstvu, kao i naslov u Kupu. Ipak, na kraju sezone je otišao u PSG u kojem je dvije godine bio sportski direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji ističu da bi Leonardo zapravo bio samo prijelazno rješenje dok se Diego Simeone ne oslobodi obveza u Atletico Madridu i ne dođe u Inter, o čemu se već dugo špekulira. To je navodno i razlog zbog kojeg na San Siru ne žele angažirati Laurenta Blanca jer Francuz nije trener koji bi pristao biti samo privremena opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo