VIDEO: / Ovo je nova noćna mora za Vatrene

Nakon debakla protiv Švicarske, loše vijesti za novog izbornika naše nogometne reprezentacije stigle su iz Belgije.

16.8.2012.
10:23
VOYO logo

U 125. susjedskom derbiju Belgija je na stadionu Kralja Boudewijna upisala ohrabrujuću pobjedu nad Nizozemcima. Prvo su poluvrijeme nogometaši Marca Wilmotsa dobili 1:0 pogotkom Christiana Bentekea u 20. minuti. Nizozemci su preokrenuli unutar stotinjak sekundi preko Luciana Narsingha u 54. odnosno Klaas-Jana Huntelaara u 55. minuti, no domaći su nogometaši do pobjede došli zabivši tri gola u furioznih posljednjih 15-ak minuta.

Strijelci su bili Dries Mertens, Romelu Lukaku i Jan Vertonghen na asistenciju omalenog PSV-ova krilnog napadača Mertensa, najboljeg igrača na terenu od trenutka kada je, u 67. minuti, zamijenio Nacera Chadlija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će reprezentacija gostovati kod Belgije 11. rujna, u utorak, dok će četiri dana ranije otvoriti kvalifikacijski ciklus u Zagrebu protiv Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav Bobana Babunskog u Skopju nadigrao je Litvu 1:0. Jedini je pogodak na utakmici zabio najopasniji napadač u makedonskim redovima, Napolijev Goran Pandev, u 54. minuti. U Beogradu su Srbija i Republika Irska odigrale bez pobjednika i bez golova (0:0), dok je Bosna i Hercegovina u Llanelliju porazila Wales s 2:0. Konačno, Škotska je pred svojom publikom u Edinburghu, preokrenula protiv Australije za 3:1 pobjedu. Strijelci za momčad Craiga Leveina bili su Jordan Rhodes, Jason Alan Davidson autogolom i Ross McCormack.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo