Štimac otkrio što se dogodilo Šimuniću: 'Nesretan sam!'

Hrvatska reprezentacija odletjela je u ponedjeljak u 9 sati s Plesa prema Walesu.

25.3.2013.
9:45
VOYO logo

"Dogodilo se ono što sam očekivao. Dali smo maksimum u Maksimiru, ispraznili smo se, ali kvalifikacije idu dalje. Nesretan sam što zbog snijega na treninzima nisam mogao raditi sve što sam htio. Nadam se da ću popodne u Swanseau odraditi barem sat vremena treninga s dečkima", rekao je Štimac i dodao: "Ova utakmica jednako je važna kao i ona sa Srbijom, i dalje je mrtva utrka nas i Belgije, no čvrsto sam uvjeren da će u njoj Belgijci prvi pokleknuti." Protiv Walesa sigurno neće igrati Niko Kranjčar, a Joe Šimunić je upitan. "Joe ima rupturu mišića, vidjet ću u utorak ujutro hoće li moći igrati, a i tek sutra ću i dati konačan sastav."

http://www.dailymotion.com/embed/video/xyesor Gareth Bale je njihov najopasniji igrač? "Znamo ga, u momčadi imaju mnogo talenata, ali mi smo Hrvatska, neka oni razmišljaju o nama." Na Plesu je bio i predsjednik HNS-a Davor Šuker. "Najvažnije je prošlo, samo da ne uđemo opušteno u utakmicu. No, vjerujem Štimcu i dečkima jer ova utakmica može biti prekretnica. S Walesom će to biti borba za svaki centimetar, ništa još nije gotovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaši su u poslijepodnevnim satima sletjeli u velški glavni grad Cardiff uoči utakmice protiv domaćina koja će se u utorak navečer igrati u Swanseau. Na Otoku ih je dočekao topli prijem. Čim su kročili na tlo naše su nogometaše zatekle molbe za potpisivanjem autograma. Najzanimljiviji im je bio Ivica Olić, ali i pred Igor Tudor izbornik Igor Štimac najbolje igračke dane, izgleda, nisu zaboravili. Za razliku od snježnih uvjeta koji vladaju u hrvatskoj metropoli, u Walesu je našu reprezentaciju dočekalo suho vrijeme, uz nešto sunca kroz oblake.

1. Belgija 13 (5) 2. Hrvatska 13 (5) 3. Wales 6 (5) 4. Srbija 4 (5) 5. Makedonija 4 (5) 6. Škotska 2 (5) specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo