VATRENI NEHOTICE IZBIO ZUBE SVOM SUIGRAČU USRED UTAKMICE: / Užasne scene na terenu; 'Uf, ovo nije lijepo za gledati'

Image

'Uf, ovo je nesvakidašnji trenutak i nije lijepo za gledati, još su se sudarili glavama, uf'

8.3.2021.
17:58
VOYO logo

Nogometaši Rubina pobijedili su danas na svom terenu u Kazanu Zenit 2:1 u utakmici 21. kola ruskog prvenstva te tako vodećoj momčadi ljestvice nanijeli prvi ligaški poraz još od listopada prošle godine, odnosno nakon sedam veznih utakmica. Osim po porazu, susret će biti upamćen i po jednoj ružnoj sceni na travnjaku u kojoj su sudjelovali hrvatski reprezentativac Filip Uremović i Leon Musajev.

Image
Image

6482796 08.03.2021 Zenit's Leon Musaev lies on a stretcher after being injured during the Russian Premier-League soccer match between Rubin Kazan and Zenit St. Petersburg, in Kazan, Russia's Republic of Tatarstan.,Image: 596034743, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Image
DALIĆ JE 'GURNO U VATRU' IGRAČA ZA KOJEG SU RIJETKI U HRVATSKOJ ČULI I POGODIO: /

'Ovo je tek početak...'

Težak sudar glavama

Naime, u 14. minuti susreta, pri rezultatu 0:0, obojica su krenuli na istu loptu koja je bila upućena, ubačena s lijeve strane. Uremović je u toj akciji dobio kopačkom suigrača u glavu, no Musajev je još gore prošao nakon što ga je hrvatski branič glavom udario u zube i izbio mu ih. Uremović je, pak, završio s razbijenom arkadom i dobio je povez oko glave. Na snimci se može vidjeti da je bilo podosta krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uremović nastavio utakmicu, Musajev nije

"Uf, ovo je nesvakidašnji trenutak i nije lijepo za gledati, još su se sudarili glavama, uf... Jako je loše završila akcija, gotovo nevjerojatno kako je to bio nezgodan i težak udarac", kazao je komentator Sport Kluba, koji posjeduje prava na rusku ligu. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Image
Image

6482884 08.03.2021 Rubin's Alexander Zuyev and Filip Uremovic celebrate team's victory at the Russian Premier-League soccer match between Rubin Kazan and Zenit St. Petersburg, in Kazan, Russia's Republic of Tatarstan.,Image: 596039142, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Uremović je mogao nastaviti susret i odigrao je svih 90 minuta. Musajev je nakon tog starta ubrzo zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je utakmicu u punoj minutaži za poraženu momčad.

Lokomotiv osvojio Tulu

U ranije odigranom susretu Lokomotiv je na gostovanju pobijedio Arsenal iz Tule s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za moskovski sastav zabili su Fjodor Smolov (71), Murilo (75) i Rifat Zhemaletdinov (85). Vedran Ćorluka nije nastupio za goste.

Zenit je vodeći sa 42 boda, dva više od moskovskog CSKA, Lokomotiv je šesti sa 34 boda koliko ima i Rubin na osmom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo