Hrvatska zvijezda u problemima: 'Tvoj pas bi pucao penal bolje od tebe'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitic dobio je prilicno ostre kritike na vlastiti racun od svoje punice. Sto mu je tocno rekla, povjerio se uglednom BBC-u.

5.12.2014.
10:24
VOYO logo

"Obitelj mi je vazna, imamo dobre odnose, a ja se posebno dobro slazem s njezinim roditeljima. Jednom sam promasio penal i njezina majka poslala mi je poruku sa slikom psa s loptom i rekla da je moj pas bolji u ovome nego ja. Imamo zaista dobar odnos", rekao je Rakitic o odnosu s punicom uz smijesak.

Jedanaesterac o kojem je Rakitic pricao odnosi se na njegov period proveden u Sevilli, a u intervjuu je objasnio, izmedu ostaloga, razliku u mentalitetu zivota i igre izmedu Seville i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi svakako zanimljivo cuti kako je punica komentirala Rakiticeve sjajne igre u Barcinom dresu ove sezone, a posebice prekrasan gol iz slobodnog udarca Huesci u Kupu kralja kojeg je zabio iz slobodnog udarca.

//www.youtube.com/embed/sPmdZ2Fn7XQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, Rakitic se u travnju prosle godine ozenio sa Raquel Mauri nakon dvije godine veze, a svadba je odrzana u Sevilli. Sretni par je u srpnju iste godine dobio kcerkicu Altheu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo