VATRENI NA KORAK OD NOVOG VELIKOG TRANSFERA: / Destinacija je malo neočekivana, ali dat će mu ogromnu plaću

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Potražuje ga moskovski Lokomotiv, klub u kojem kapetansku traku nosi Vedran Ćorluka

26.5.2020.
8:49
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član generacije koja je uzela srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Milan Badelj, mogao bi ovoga ljeta napustiti Italiju nakon šest godina igranja u Serie A.

Badelja, naime, potražuje moskovski Lokomotiv, klub u kojem kapetansku traku nosi Vedran Ćorluka, a čini se kako je transfer već gotovo pri kraju. Badelj ovoga ljeta sigurno obavlja novi transfer. Fiorentina nema namjeru otkupiti njegov ugovor od Lazija, a Simoneu Inzaghiju nije u planovima. Međutim, prema napisima ruskih medija postoji samo jedan problem - odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Marco Canoniero / Alamy
Image
Foto: Profimedia, Marco Canoniero / Alamy

Milan Badelj

Oveća plaća

Lazio planira na Badelju zaraditi oko četiri i pol milijuna eura, ali Lokomotiv ne može dati više od tri, najviše tri i pol milijuna eura. Isto tako, ruski mediji tvrde kako će Badelj tražiti plaću od 1.2 milijuna eura godišnje, a to mu, navodno, Lokomotiv može osigurati.

Bilo kako bilo, destinacija je možda malo neočekivana kada je Badelj u pitanju jer čovjek se već etablirao u Italiji, ali na Ćorlukinom primjeru možemo vidjeti da je prelazak u redove moskovskog diva bio pun pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo