VRAĆA SE U TOP FORMU / Vatreni među najboljim igračima Europa lige. Pogledajte što je napravio i kako je dospio među elitu

Image
Foto: Profimedia

Za svoj performans Majer je od SofaScorea dobio visoku ocjenu 8.5 i proglašen je igračem utakmice

16.9.2022.
11:56
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Lovro Majer, odigrao je maestralnu utakmicu u dresu svog Rennesa u drugom kolu Europa lige protiv Fenerbahčea. Iako je njegova ekipa odigrala 2:2, Majer je postigao gol i asistenciju i time si je osigurao vrlo visoku ocjenu i bio je jedan od najboljih u ovom kolu.

Za svoj performans Majer je od SofaScorea dobio visoku ocjenu 8.5 i proglašen je igračem utakmice, a uz gol i asistenciju imao je još i dva ključna dodavanja, tri uspješna driblinga, 91 posto točnih dodavanja i šest osvojenih duela. Majerov gol i asistenciju pogledajte OVDJE i OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je odušvio i novinare L'Equipea koji su ga proglasili najopasnijim igračem na terenu, a Marca je pak istaknula njegova fantastična proigravanja i dodavanja suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je trenutno, isto tako, među najbolje ocjenjenim igračima Europa lige u ovoj sezoni jer je sjajno odigrao i u prvoj utakmici s AEK-om. Ima procjek ocjena 7.85 i nalazi se na desetom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo