FOTO: / Vatreni stigli u Beograd, prvi sastav zvuči moćno!

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Beograd, gdje će u petak u 20.45 sati odigrati dugoočekivanu utakmicu sa Srbijom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

5.9.2013.
12:23
VOYO logo

Vatrene je u Beograd ispratila vijest o ozljedi gležnja Ivana Strinića na posljednjem treningu, zbog čega je izbornik Igor Štimac u srijedu navečer pozvao srednjeg braniča Udinesea, 21-godišnjeg Igora Bubnjića, koji je debitirao u prijateljskom susretu protiv Portugala, kad je zamijenio Vedrana Ćorluku.

Teško da će mladi branič dobiti priliku u Beogradu, prije je za očekivati da bi mogao dobiti šansu četiri dana poslije, kad Hrvatska igra prijateljsku utakmicu protiv Južne Koreje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na lijevom boku, koji tradicionalno predstavlja problem u našoj reprezentaciji, trebao bi prvi put zaigrati Domagoj Vida, a kako će to izgledati na Marakani, saznat ćemo vrlo brzo. Naši bi reprezentativci u podnevnim satima trebali odraditi posljednji trening prije utakmice, isprobati travnjak na Marakani i pripremiti se za osvajanje nova tri boda i priključak Belgiji u borbi za prvo mjesto i direktan odlazak na SP.

Nagađa se već i kako bi trebao izgledati Štimčev prvi sastav. Ovo su očekivanih prvih 11:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Vida - Rakitić, Vukojević, Modrić, Eduardo - Mandžukić, Olić.

Kao moguća alternativa na lijevom boku spominje se i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije još sigurno hoću li igrati, ali neće mi smetati ako ću igrati na lijevom boku. Za reprezentaciju ću igrati što god treba", izjavio je Lovren za Sportske prije puta u Beograd. Ivica Olić trebao bi biti siguran u prvih 11.

"Ne očekujem lijepu utakmicu, bit će to velika bitka do posljednje minute. Najvažnije je izdržati pritisak u prvih dvadeset minuta. Strijelac? Nije bitno tko će zabiti, glavno da pobijedimo na Marakani", poručio je Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo