BIT ĆE NAPETO / Vatreni i njegov trener najavili okršaj s Dinamo i bacili sitnu provokaciju: 'Sada je sve na njima, vidjet ćemo hoće li se usuditi tako igrati'

Image

Salzburg je prošlog tjedna slavio na svom terenu u trećem kolu s 1:0, i Dinamo sada mora uzvratiti istom mjerom

10.10.2022.
14:33
VOYO logo

Nogometaši Dinama u utorak igraju utakmicu četvrtog kola Lige prvaka protiv Salzburga na svom Maksimiru. Dinamu je ta utakmica ključna ako želi barem proći u Europa ligu, a onda možda i nastaviti put u Ligi prvaka.

Salzburg je prošlog tjedna slavio na svom terenu u trećem kolu s 1:0, i Dinamo sada mora uzvratiti istom mjerom ako se ne želi naći u iznimno teškoj situaciji. Utakmicu su najavili hrvatski reprezentativac Luka Sučić i trener Salzburga Matthias Jaissle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dobro smo odradili tijesnu prvu utakmicu, bili smo jako pametni. Sada je sav pritisak na Dinamu. Treba mu pobjeda da ostane u igri za daljnji plasman. Ali to također znači da će ići punim gasom. Pobjedom u prvoj utakmici dobili smo dodatno samopouzdanje i samouvjereni dolazimo u Zagreb'', rekao je Sučić za službenu stranicu kluba.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bacili i provokaciju

Trener Matthias Jaissle čak je bacio i sitnu provokaciju. ''Znamo što očekivati, bit će to vruć ples jer Dinamo će napadati kod kuće na krilima svojih navijača. Moramo biti budni od prve sekunde i uzvratiti. Bit će važno usuditi se igrati naš stil nogometa. Već sam rekao prije prve utakmice da nas čekaju dva susreta na istom nivou. Tako se i pokazalo. Ako damo 99 posto umjesto 100, bit će teško", kazao je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo