VATRENI GLAVNI AKTER PRIČE KAKVA SE RIJETKO VIĐA: / Zašto je Pašalićev transfer iz Chelseaja toliko poseban?

Image
Foto: Profimedia

Pašalić se u Atalanti preporodio i ima izvrsnu statistiku od 15 golova i 13 asistencija u 75 utakmica

22.6.2020.
17:52
Profimedia
VOYO logo

Sada je konačno službeno. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić potpisao je ugovor s Atalantom, koja ga je nakon dvije godine posudbe ipak odlučila otkupiti id Chseleaja.

Kako pišu talijanski mediji Pašalićev transfer vrijedio je čak 15 milijuna eura, odnosno 17.5 milijuna eura ako se u tu cifru ubroji i cijena koju su platili kada su ga posuđivali od Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia
Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Atalanta's Croatian midfielder Mario Pasalic (R) celebrates with Atalanta's Argentinian forward Papu Gomez after scoring a header to equalize during the UEFA Champions League Group C football match Atalanta Bergamo vs Manchester City on November 6, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 481472887, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Pašalić se u Atalanti preporodio i ima izvrsnu statistiku od 15 golova i 13 asistencija u 75 utakmica, a svakako se može pohvaliti i time da je jedan od najboljih igrača svoje momčadi.

No, ovaj je transfer po nečemu doista neobičan. Naime, vrijedi spomenuti kako je Pašalić igrač Chelseja već više od šest godina, a u tom periodu nije odigrao niti jednu minutu u dresu kluba sa Stamford Brigea. Posuđivali su ga Elcheu, Monacu, Milanu i Spartaku, da bi se na kraju skrasio u Bergamu koji ga je konačno odlučio i otkupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo